Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha valakinek megéri rámszállni tegye. Sőt, ha neki ettől jobb kedve lesz vagy jobban alszik akkor is megteheti.
Mik lesznek a vádak. Illegális software használat. Úgy gondolom egyetlen ember sincs itt akinek ne lenne legalább fél tucat lopott software a gépén. De ha mégis van ilyen akkor le a kalappal előtte.
De mint mondtam nem érdekel a dolog és nem áll szándékomban egy fórumban senkivel sem így kibaszni. Persze addig amíg nem piszkál engem sem senki.
Ha megint rászántam magam az írásra Diegonak is üzennék. Írtak, hogy miért nem tudom megérteni, hogy sok lehet azaz 5000Ft. Megértem, de ezek szerint te nem érted meg, hogy volt olyan aki legalább ennyit bukott a lemezeken. Szerinted az ő 5000Fj-ja mennyivel ér kevesebbet mint a tiéd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Formula-1 humoros
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest