Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Diego2002

tag

Princoölő...
    Nem tudom, hogy tudok-e még újat írni, és hogy egyáltalán van-e értelme, de elolvasva az utóbbi hozzászólásaidat egy-két dolog eléggé letisztult bennem:

#227: Persze itt sok önsajnáló ember van, de ha te együttérző ember lennél, akkor együttérzés céljából nem tetted volna amit tettél, mert ezzel sokunknak gondot okoztál. Úgyhogy ez minden, csak nem segítség volt a részedről a megkárosított barátaid felé... Te könnyen vagy, mert - még korábban írtad, hogy - neked megvan most a saját forrásod. Szóval érdekelt is téged a wbteam. Ezért ez úgy ahogy van geciség volt tőled...
    Összegezve valamiért jó volt neked, hogy ők befejezték, most már csak azt lenne jó tudni, hogy miért. Talán bosszú vagy hasonló, de ez csakis önzőségre vall.

#235: Ezt nem tudom, hogy miért nem tudod megérteni, hogy valakinek 5000 Ft is pénz. Annak pl. aki ritkábban vesz lemezt, de többet (pl. 100 db esetén +50 Ft az +5000 Ft).

#235: Ez az 1-1-es eredmény azért nem tudom, hogyan jön ki nálad. Mert valahogy így néz ki akkor:
    Te - szerencsétlenek, akik a cd.wbteamnél vásároltak és vásárolnának még 1-0, szerencsétlenek, akik a cd.wbteamnél vásároltak de nem tájékoztatták őket, hogy a princoval esetlegesen megbánhatják - Cd.Wbteam 0-1

Úgy nézem, hogy neked senki nem lőtt gólt, vagyis nincs miért izgulnod. És mégis cselekedtél...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés