Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meglapődve tapasztalom, hogy végre nem csak negatív hosszászólásokat láttam. A közvetlen környezetemben lévők tudják, hogy én nyomtam fel a boltot a bm oldalán. Vannak olyanok akiknek szintén negatív véleményük van. Az egyik munkatársam pl. a napokban azt kérdezte, hogy milyen erkölcsi alapon jelentek fel én bárkit mikor én is írok dvdt. Az előző hozzászólásokban már írtam, hogy én sem vagyok szent, de az nagyon tetszik, hogy aki engem szíd az mindenki jóravaló és tisztességes. Legalábbis az itt olvasottak alapján. Hiszen itt mindenki magának ír saját célra, meg csak a szomszédnak, meg csak biztonsági másolatot. (amit ha kölcsönzött filmről tesz az ugyen nem biztonsági másolat mert nem az övé az eredeti hanem a kölcsönzőé) Ezzel csak arra akartam kijukadni, hogy ha nekem nincs erkölcsi alapom egy illegális tevékenységet feljelenteni aki ráadásul esetenként embereket basz át. Akkor nektek honnan van engem baszogatni? Vissza térve a lemezírásra. Valaki írta, hogy magának nem ír princora de másnak igen. Véleményem szerint ha azt akinek írsz felvilágosítanád, hogy 30Ft-tal drágábban normális lemezre írnál azt választaná. Ja és lehet hogy két év múlva is a vevőd lenne és némi zsebpénzhez jutnál. De még egyszer mondanám, hogy aki vesz havonta 10db-ot annak ez nem volt érvágás, aki meg többet vesz annak azért van lóvéja és ne sírjon a szája széle. Akivel ennyi idő alatt itt a fórumban nem sikerült megértetni az elveimet és egy kicsit sem tudja magát beleképzelni más helyébe arról meg van nekem is a véleményem. Persze tudom neki meg rólam van meg. És tudom, hogy egyikünk sem fog ezek után sem foglalkozni a másik véleményével, de legalább megpróbáltuk. Elvégre ezért van a fórum.
Végtére is én beláttam és meg is írtam itt, hogy némileg hibás volt a döntésem a bejelentéssel. Csak azt nem tudom, hogy a sokk begyöpösödött agyu miért nem tudja belátni ennek a másik némileg jogos oldalát is.
És még egy kis apróság. Ha már ilyen jól elbeszélgettünk és így szerettek engem. Valószínüleg a cd.wbteam, ha van némi mázliuk (miért ne lenne) vádalkut tud kötni. Kiadja a fő ellátót ill. azok nevét és címét akik tőlük vásároltak. Leglábbis a nagyobb fogyasztókét. Na ezek a fogyasztók kezdhetik tele rakni a nacit. A cd.wbteam meg valószínüleg megússza egy megrovással és mivel jól ment a biznisz nyitnak másikat máshol csak kicsit óvatosabban. Remélem mindenki jól alszik esténként! De elegem van abból, hogy mindenki csak magára gondol. Nyugodtan lehet továbbra is szídni én jól alszom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD FX
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Logitech z5500 5.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest