Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tif #111 üzenetére

Visszatérve a MOL-ra és a jogászokra.
    Van jogász a családban nem is egy és nem is élnek rosszul. A pályakezdők valóban ennyi a keresetük, de később megszedik magaukat. Ja és a fórumban olvasott szavakkal élve: senki nem kényszerítette, hogy ilyen pályára lépjen.
    MOL. Valóban szép summa az éves haszon. De adót fizetnek, amit utána az állam költ el. Az hogy helyesen v. helytelenül az nem az Ő hibályuk. Ja és a benzináron jelenleg majdnem 200Ft az adó. Az egyből az államnak megy a MOL szinte nem is látja.
    Én nem mondom 100% tisztességes a MOL vagy bármelyik mamut vállalat. De itt akár beszélhetnénk a kisebbekről is. De hogy várhatnánk el? Hiszen én sem te sem és más sem szeret adót fizetni és ahol lehet kibúlyik alóla. Nem kér számlát, fél áfára vásárol stb. Úgyhogy te se állszenteskedj itt és senki. Ugyanazt csináljuk csak kicsiben. Ilyenkor jön a védekezés, hogy én csak ennyit meg annyit mit számít az. Csak van kb. 6millió adózó az országban mindenki csak ennyit meg annyit *6millió. És az állami költségvetés meg hiányos. És ezek után ti papolotok hogy mi lesz az országgal??? Na tudjátok....

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák