Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BALYNOKKK
újonc
Sziasztok, szép napot!
Nem tudom mennyire tartozik ide, ne kövezzetek meg ha nem, de a segítségetekre lenne szükségem.
Nem tudom nálatok szokás-e még autóban CD-t hallgatni, de nálunk a családban ez a mai napig megmaradt, és a rádió mellett néha az szól!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy néhány CD megkarcolódott a tartójában, és ebből következik, hogy vannak olyan részek ahol beakad/akadozik/ugrál a zene. Erre van valami orvosság? Igen olvastam már a fogkrémes technikát, nem nagyon bízom benne, mert állítólag tönkre is lehet vágni vele teljesen..
Esetleg boltokban nem lehet kapni erre valamit? Vagy nem tudtok esetleg más módszert? Leginkább az érdekelne van e erre 100%-ban megbízható megoldás. A válaszaitokat köszönöm, további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest