Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném használni a chiil-t de nem találok normális leírást.
Most akkor minden játékhoz jó, vagy csak bizonyosakhoz?
Globálisan kell beállítani, vagy játékonként?
Köszönöm. -
törölt tag
Az lehet, hogy a túlhúzott rendszer RAM miatt hasal el az adrenlin/gpu nálam? Egy külföldi fórumon a srác így járt. Már vissza is állítottam alapra. Hétvégéig használom így. Ha semmi gond lehet teszek egy kísérletet az új driverrel.
-
törölt tag
Azért elég sok a driver panasz itt is, külföldi fórumokon is. Drágább kártyával olcsóbbal is. Mindenféle driverrel.
Valamikor tavaly nyáron raktam össze a gépet. Az akkori legújabb drivert raktam fel. Minden rendben volt. Játékok hiba nélkül mentek. Aztán, ahogy jöttek az új driverek pakolgattam rá. Kábé a harmadik után kezdődtek a fagyások. Közben új program nem került a gépre. Semmi változtatás s gépen. Minden program, win eredeti. Semmi extra, semmi mókolás. Az asszonynak chromban a facén valami kártyás játék is elszállt. Tehát semmi terhelés alatt.
Remélem majd megoldódik, mert szeretem a rendszert.Jó lenne rájönni.
Én a kártyához kapott breakpointtal, wottal, f1 2018 játékkal játszom. Mindegyiknél jelentkezett a gond. Másnál esetleg ha játszik ezek valamelyikével hasonló rendszeren, minden rendben? -
törölt tag
válasz
FragMaster #37378 üzenetére
Windows 10 64 bit. Felraktam a 20.1.3-at. Játékok fagytak. (WOT, F1 2018) Még a feladatkezelő is fekete képernyőt adott. Csak a reset segített.
Felraktam ezt. 20.1.4. Itt mát nem volt fagyás, csak a játékok kiléptek simán néhány perc játék után.
Vissza raktam a 19.12.2-t és hiba nélkül megy minden.
Kíváncsi lennék mi ennek az oka. Szívesen meghallgatnék egy mérnököt, programozót AMD részről. Néztem a Windows hiba naplóját, de az nekem nem mondott semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest