- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
Akkor az még ,nem nagy költség.Minden jót.
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Tudtok nekem mondani egy kicsit régebbi drivert,ami atom stabil volt?17... Rx480-as kártyához. Kíváncsi vagyok rá,hogy azzal,hogy megy.
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
1. Csökkentett módba DDU program futtatása.
2. Amd könyvtár törlése,akár kézzel,ha nincs beállítva a programba.
3. Internetet kihúzom,vagy tiltom.
4. CCleaner futtatása,register tisztítás.
5. Új Driver felrakása.
6. Internet visszakapcsolása.Nekem mindig ez volt a leggyorsabb és tisztább. Igaz nincs nagy videókártyám,egyenlőre,de hamarosan rx480-ra tudok szert tenni.. Driver váltások miatt írtam.
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Szia
Mivel szeded le a drivert?
Sokan hülyeségnek tartják a DDU DDU programot,de engem nem érdekel nekem nem volt vele gondom. Valakinek elvileg volt..
Próbáld meg ezt. Csökkentett módba szedd le mindenképpen a drivert. Újraindítás után,húzd ki a netkábelt (Ne frissítsen A WU az a biztos )
Itt egy kép,így legyen a beállítás.
Kép
Utána CCleaner progival nézesd át a registert.
RogueKiller_old64 Ezzel próbáltad a bányászvírus miatt. Nekem ez kapta el,mikor pörgette a videókártyát. -
Pokesz007
senior tag
Ennek én is örülök. Napokba írtam valakinek,hogy próbálja a ddu-t. Csak csinál valamit az a ddu. A fejemet kapták majdnem,igaz nem írták le.

-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Szia
Rakd fel a 8gadgetpack. Találsz benne működő gadgetet.
Amúgy én ezt használom,tökéletes. >>>GPU Meter 2.4,de hazaérek leírom neked pontosan. Ati kártyákhoz. -
Pokesz007
senior tag
MK VII Nah milyen a 460-as?hogy muzsikál? hd7850-asomat nem nagyon akarom lecserélni
Inkább CPU-t vennék. -
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Nerazim Hello! Jól muzsikál chrimson a rx460-as kártya a driverekkel? Látom az van neked.
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Én felraktam a legújabb nem béta kiadàst sapphire 7850 2G-re nincs vele gond Win10alatt..
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Cod2 játék alatt főleg,de más játék alatt is tapasztaltam... Driver hiba,vagy bug?
Hiba a következő: A gép lassan tölti be a textúrákat. Pl: messziről nem látom a füvet, fokozatosan tölti be ahogy közeledek, kocsinak a formája is változik ahogy közelebb megyek, kisebb tárgyakat is csak akkor tölt be ha közelebb megyek,kisebb tárgyaknak is változik a formája ahogy közelebb megyek, meg sorolhatnám még tovább. -
Pokesz007
senior tag
Nem lehetne letiltani h ne frissìtse crimson driverre a win10?
Driver hiba lehet szerintetek h kicsit később töltődik be a grafika a hàttérbe a jatekoknal? Legyen cod2 vagy ujabb game. -
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Milyen modon tiltjatok le a Win10 pro x64 be,hogy ne frissítse a videokartya drivert?ati catalyst
-
Pokesz007
senior tag
Sapphire Hd 7850 2GB Kártyám van.
amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit drivert használtam ami bevált.
Mindenáron frissíti a rendszer a legújabbra Chrimson.... Leakarom tiltani ezt lehetséges? Win10 Pro X64
Milyen lehetőségek vannak erre? Egy - két dolgot már megcsináltam,de mégis frissíti.
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Hello
Hol találhatóak a Crimson előtti driverek? -
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Van aki azt mondta,hogy felejtsem el
a WHQL 15.7.1-et. Persze,ha neked jól megy.. Win10-re is tudok majd frissíteni,de lehet várok még vele.. -
Pokesz007
senior tag
Hmm köszi.
Akkor majd eldöntöm,hogy a hd7850-hez mit teszek fel. -
Pokesz007
senior tag
Win7-re érdemes lesz felrakni ezt a bétát?
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Hamarosan egy HD 7850 tulajdonosa leszek. Remélem nem lesznek vele gondok

-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Az a baj,hogy nem tudom ki-be kapcsolgatni a videokártyákat. Tiltani tudom,de ha újraindítom a gépet(kicsi videokártyával),akkor eltűnik a nagy videokártya.
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Hello!
Valaki leírná nekem,hogy kell normálisan lepuculni a videokártya drivert?
HP Pavilion dv6-3127el
Intel hd4200
Ati mobility hd 5650
Windows 7 64bit sp1
12.4 driver eddig a legstabilabb,de szeretnék újítani,többet próbáltam,de nem fogadja el... -
Pokesz007
senior tag
Hanyas videokártya drivert ajánlatok ati mobility radeon hd 4250 vs amd Radeon 5650 ellátott laptopba?
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Régebbi ati mobility driverek,ha érdekelne valakit

http://notepad.patheticcockroach.com/1285/an-archive-of-amd-mobility-win-7-x64-drivers/comment-page-1/
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Hp Pavilion dv6 3127-el Dupla Videokártyás Hd4200,Amd Radeon Mobility 5650.
Melyik most a legstabilabb videokártya driver hozzá ? Windows 7 64bit vagy Windows 8.1 64bit rendszerhez. Jelenleg 12.4 -est használok ami stabil,de az újabb játékok már kéne az újjabb... A frissebbet rakok fel,akkor fekete halált kapok újraindítás után.Valamit nem jól csinálnék?
-
Pokesz007
senior tag
Csodákra volt képes a takarítás. Takarítás előtt 45 fok alapjáraton ,játék közben 78 fok.Takarítás után 33fok Játék során 60fok-
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Látom,hogy megy a driver keresés rendesen.
Ati Mobility 5650 vs 4200 frissebb drivert tud valaki? Egyenlőre 12.4-es tudok csak használni,mert újabbnál fekete halált kapok. -
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Sajnálom,hogy 12.4-es drivernél frissebbet nem tudok felrakni

Hp Pavilion Dv6 3127-el
Ezen a világon van olyan ember,aki fog rá tudni megoldást találni?
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
12.4-es drivert használok. Frissíteni szeretném. Próbáltam az újat,de fekete képernyő telepítés után.
Laptop típusa:
Hp Pavilion Dv6 3127-el
Videokártyák benne:
Ati Radeon 5650 Mobility
Ati Radeon 4200 Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5 perc alatt így is megvan.

Inkább CPU-t vennék.
Nah idén kiderül,ha elkel a kártyám akkor,vagy i5 CPU-t veszek rajta.
a WHQL 15.7.1-et. Persze,ha neked jól megy.. Win10-re is tudok majd frissíteni,de lehet várok még vele..
Ezt akartam megelőzni nincs időm
a legjobb akkor ?