Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz sniper elite #4751 üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni Én olyat hallottam hogy Jan.20 Kiváncsi vagyok mit fog tudni
-
Erdei88
veterán
Még mindig semmi info hogy mikor lesz új driver? Lehet már csak februárban?
-
Erdei88
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Fenn van a 9.1es Catalyst, valakinek lépked még ki a Far Cry2ből?
-
Erdei88
veterán
Kis problémám akadt.
5870hez felraktam a legújabb 10.12es drivert és kb 5perc BC2 után elszürkül a képernyő.
Ez driver hiba hiba vagy a kártyát lehet gariztatni?? -
Erdei88
veterán
Az új 10.12es driverrel van akinek ingame elszürkül a képernyője? Az új control panelessel csinálja csak ezt, legalábbis eddig.
-
Erdei88
veterán
Kis problémám akadt.
Leszedtem a "régi" 10.12es driver és felraktam a 11.1est és a hotfixet. Fel is ment, szuper, de az összes program még mindig 10.12est ír. Miért van ez?
11.1 + hotfix kell vagy elég csak a hotfix önmagában ami ~110mega? -
Erdei88
veterán
Kis problémám adat. Mai napon nézegettem a 6990 teszteket és ott 11.4 + Cap 4el tesztelték a vga-t. Gondoltam kipróbálom én is hátha lesz valami teljesítményjavulás Crysis 2ben. Letakarította a 11.2est, unistall + driver sweeper. Leszedtem a 6870hez a 11.4es driver + Cap4et, felraktam és azóta a Crysis 2 közben villog a kép és hát elég érdekes. Ezután 11.4 leszed, 11.2 +Cap4 visszarak, jelenség ugyanaz.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mi történhetett? -
Erdei88
veterán
Abu85, szacsee köszi szépen, működik. De azért ez elég vicces
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest