Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
al_age
senior tag
válasz
Ürgülfütty
üzenetére
ugyanez volt nálam is.
leszedtem a 9600xt driverét, majd gépben kicseréltem a 9800pro-ra és ugyanez volt a gond.
kínlódtam vele sokat de meglett a megoldás.
lényeg: semmilyen driver ne legyen fent.
az én esetemben az volt a gond, hogy használtam egy registry first aid nevű progit, ami a regisztrációs adatbázisból szedi ki a felesleges dolgokat, de amiket kiszed el is ment egy backup .reg file-ba.
na ezt a fájlt kellett visszatenni a registrybe és utánna leszedni a maradék drivert.
miután megtörtént következő restart után gond nélkül ment a telepítés.
tanulság:
ez a progi (registry first aid) olyan dolgot is kiszedett a regisztrációs adatbázisból, amiről csak ő gondolta úgy, hogy felesleges. -
mateo
csendes tag
válasz
Ürgülfütty
üzenetére
Próbáld ki hogy felrakod a .net framewokot meg egy SP2 sem árt. Ez kell a Catalystnak me ha nem akkor a jol ismert cli.exe failed hiba fog megjelenni.
Egy misét megér -
válasz
Ürgülfütty
üzenetére
régebbi driver? win reinstall

Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor 33 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi