Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Hát ezt nem hiszem el! Akármit próbálgatok, nem akar összejönni. Még az ASUS Live-ot is letöltöttem, azzal azért már illene mükődnie. Én is kipróbáltam az 1.19 wdm-et, azaz egy, ami rendessen fel is megy. Az ASUS Live-ban is volt egy capture driver, az sem volt jó. Még azt akarom megkérdezni tőled, hogy a Pinnacle studio -val mükődött a capture, tehát a képet láttad, csak azért használsz más progit, mert azok többet tudnak? Mert nekem az IuVcr-el elméletileg mükődnie kéne, mert nem ir ki hibát, csak az a baj, hogy egy nagy feketeséget látok. (Az ASUS Live-al meg csak egy nagy lilaságot látok :) )
Megpróbálom beszerezni a Pinnacle studiot, hátha jó lesz.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi