Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
Kicsit be kéne indítani ezt a topicot. Tippek, trükkök leírása, miegymás. A fenti linkek valóban jók, de kiváncsi vagyok mások mi hoznak még ki a progiból.
Én is Capture nx2-őt használok, elég jó kis progi, jó dolog, hogy van benne egy retusáló ecset, amivel még raw állományban kiszedhetünk dolgokat. Én pl előszerettel használom a szenzoron összegyűlt, és ezáltal a képeken látható por eltűntetésére. Szerencsére eddig csak pár porszem akadt a szenzoron, úgyhogy a retouch ecsettel csak pár kattintás.
Jó volna ha valaki ismertetné részletesebben a progit, mert vannak olyan részei, amiket nem negyon tudom mire kell használni. Persze idővel azért rájövök.
Például vagy ugyebár az unsharp mask az élesítésre, de van külön sharpening, oldalt a Camera settings\ Picture control menüben. Bár ez a sharpening csak low, medium... stb-t tud. Akkor melyiket használjam? lehet láma vagyok?
Szóval nekem ilyen problémáim akadtak.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- OTP Bank topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest