Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
dethroner
veterán
Köszi a választ, már sikerült működésre bírni. Valószínű hogy a canon nyomtató driver törlésekor ment ki valami a szkenner cuccaiból. Amúgy xp alatt működött közben is, így az nem volt kérdés hogy elromlott-e, csak nem volt kedvem minden beolvasás előtt újraindítani a gépet, mennie kell ennek win7 alatt is
De egy komplett driver és toolbox telepítés után ismét működik. -
jeni
félisten
milyen op. rendszert használsz?
Nekem az elöző van meg és rendben müxik minden
töröld ki az egész drivereket és progikat amiket feltettél a lide 60-ra.
Onnantól újra rakjad fel. Ha ez sem segít akkor esetleg a Lide 60 mondta fel a szolgálatot?
az eszközkezelőben nézzél mindenek utána és a beállításszerkesztőben ott is-t lessél utána a dolgoknak -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy a címben említett szkennerem, ami hosszú évek óta jól működött. Ma használni akartam, de a Canon Toolbox-ban hiába adtam bármilyen lapolvasási feladatot neki, folyton valami "twain forrást nem lehet kijelölni" szöveget dobott fel. Azóta dühömben már többször töröltem és újratelepítettem a drivert. Lehet ezt nem kellett volna, mert azóta ha be van dugva a szkenner, az eszközkezelő látja, de azt jelzi hogy nincs hozzá illesztőprogram telepítve, hiába is van pedig. Ha elindítom a programot, és megnyomom a pl a pdf beolvasást, akkor felbukkan egy kis ablak ami azt mondja hogy források kijelölése, de nincs ott semmi, nem lehet semmit kijelölni. A vezérlőpult/hardver és hang/eszközök és nyomtatók megtekintése alatt ott van a szkenner, de van mellette egy felkiáltó jel, ami azt mondja hogy az eszközhöz nincs telepítve driver. Őrület, a lapolvasó program szerint nincs lapolvasó, a szkenner szerint nincs driver
Segítsetek légyszi, mert teljesen tanácstalan vagyok!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De egy komplett driver és toolbox telepítés után ismét működik.
Segítsetek légyszi, mert teljesen tanácstalan vagyok!