Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hispan
csendes tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Köszönöm! Egyébként mi a különbség a BG E2 és BG E2N között?
-
JackFeryll
őstag
Ha BG E2-re gondolsz akkor 18k-ért használt Canon markolat van, illetve magyar boltokban ennyiért adnak utángyártottat.A BG E2N még drágább.
Ebay-en 8 ezer körül lehet venni szállítással együtt utángyártottat.
Nem ismerem őket, nekem Canon van, ha nem lenne akkor ebay-ről rendelnék. Nem hiszem, hogy a phottix és társai jobbak lennének mint az ebayes, max ők is onnan veszik és felcímkézik
. -
hispan
csendes tag
20D-hez vennék portré markolatot, csak az a kérdés, hogy milyet érdemes? A gyári 18k környékén van, viszont után-gyártottat már lehet kapni fele ennyiért is. A kérdés az: ha nem gyárit vennétek, milyen márkát javasoltok?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
20D-t mennyiért éri meg megvenni mostanában? Piaci áraktól függetlenül mennyit érdemes kiadni érte maximum?
-
Dtomi
őstag
válasz
üzenetére
F20-on ez az optika már szart se ér. És a tájképeknek van egy olyan jellemző tulajdonsága, hogy általában messze vannak a tárgyak tőled. Tehát van közted és köztük jócskán levegő, por, kosz, mocsok, pára, na ez mind az élesség ellen tud lenni. Ja és hozzá kell tenni hogy maga a gép se szeret F11 fölé menni. Én F8-11 között használnám.
-
törölt tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Mostanában egy Canon EOS 20D képet tesztelek egy szintén Canon EFS 17-85mm ultrahangos optikával. Álomszép portrékat lehet vele fotózni, de a tájképfotozással már bajok vannak. A mélységélességgel elégedetlen vagyok.
Egy példa: 17mm - 3 méter - f20. Mindez persze ragyogó napsütés mellett, így az f20 ellenére ISO100 mellett is még 1/125 a záridő. Tudtommal ilyen beállításokkal mindennek borotva élesnek kellene lennie közel és távol egyaránt! A keletkezett képeken viszont valahogy minden homályos és elkenődött.
Ez főként 100% nézet esetén nyilvánvaló, ahol például az alig 10 méterre eső autón homályos a rendszám, a portrézásnál fantasztikusan részletgazdag tuják csak valami elkenődött zöldségnek látszanak stb.
Pedig a portréképek fantasztikusan jók! Borotvaéles zajmentes képek, csodálatos színhűséggel és persze az általam ilyen célre használt f4 - f5.6 állásnak köszönhetően művészien elmosódott háttérrel...
-
pzske
aktív tag
Sziasztok
Köv kérdeésem lenne :
Van e rá mód , hogy otthon a pontos exposzámot valahogyan kiollvassam ?Köszi előre is ha valaki tud valami megoldást.
-
máyköl
veterán
Végülis csak az akku volt a gyenge a gépemen, ma kipróbáltam egy másikat.
-
máyköl
veterán
válasz
johnjohn
üzenetére
A pixinfo-sat már régebben elolvastam, bár az nagy részben a gép tudásáról számol be, nem a beállításokról.
PPeter: Naggyából tisztában vagyok a gép használatával, de ezt valahogy nem értettem. Mert sokat fotóztam 10D-vel, de azon csak két kapcsoló van, az OFF meg az ON.
-
Dtomi
őstag
Hozzátenném mikor már meg volt a 30D-m 1 éve és előtte 10D és 20D is volt nálam már nem is 1, kölcsönadtam egyik fotós barátomnak a 30Dt és mikor felhívott, hogy nem megy a hátsó tárcsa, nem tud rekeszt állítani, mindenre gondoltam csak a 3 állású kapcsolóra nem. Persze a telefonos segítségbe már reset, elemkivétel obi vaku markolatlevétel is volt mire eszembe jutott. Bár én még soha nem kapcsoltam "csak be" a gépet, bár mikor minden nap használtam akkor ki se kapcsoltam soha.
-
máyköl
veterán
Üdv! Az a helyzet, hogy már letöltöttem a 20D használati utasítását, csak nagyon nincs időm olvasni. 1 kérdés: Melyik módban kell fotózni? Mert ugye van az OFF legalul, felette az ON, és felette még egy funkció. Melyikbe készítsem el a képeket? Mert ha jól láttam ON-ba, meg a 3. funkció-ba is fotóz...
-
pitman
őstag
Első menetben próbáld meg megpucolni az akku csatlakozóit, valamint a csatlakozókat a gépben is (ha hozzá tudsz férni úgy, hogy ne csinálj kárt, szóval csak óvatosan). Ha ez nem segít, akkor ki kell próbálni egy jó akkuval.
A li-ion akkuk tudnak ilyen tüneteket produkálni. Nekem teljesen más géptípus esetén volt ilyen tapasztalatom. Először csak egy kicsit volt gyengébb, majd rövid időn belül drasztikusan romlott. A végén már egy töltés után max. 10-20 képet lehetett készíteni az akkuval. -
máyköl
veterán
Van egy kis problémám! Nem működik a 20D, fogalmam sincs mi baja lehet... Tehát: Teljesen feltöltöm az akku, a kis led, folyamatosan ég narancssárgán, vagyis elvileg csurig fel van töltve, egy fél napot töltöttem. Berakom a gépbe, működik minden, 1-2 képet teljesen okésan meg tudok csinálni. De utána bárhogy próbálom megcsinálni a képet, nem megy. Fókuszálok, fókuszál is... De mikor teljesen lenyomom az exponálógombot, nem készíti el a képet, hanem a státuszkijelzőn villog az akkujelző (a gép szerint le van merülve az akku). Kiveszem az akku-t, 10mp.-ig töltöm, folyamatosan ég a led.... és az egész kezdődik elölről? Mi lehet a gond? Pls segítsetek!

-
máyköl
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nem biztos, lehet...
Nem olvastam még át... 
-
máyköl
veterán
Üdv! A napokban vettem egy 20D vázat, holnap veszek hozzá kitobit. A vételnél egy 28-135mm -es obival kipróbáltam a vázat. A kérdésem: Be lehet azt állítani, hogy mikor elkészült kép, azonnal, automatikusan pár mp.-re megjelenjen az lcd kijelzőn, utána eltűnjön, és ne kelljen minden kép után megnyomni a visszajátszás gombot? Mert azt hiszem a 10d-nél így volt, és hasznos volt...
Más: Tud valaki valami jó kis használati utasítást (mert azt nem tudott adni az illető) 20D-hez, pdf-ben vagy valamiben?
Ja, és nagyon tetszik a gép, mindenkinek köszönöm, aki segített!
Máyköl
-
máyköl
veterán
Sziasztok! Pár embert már kérdeztem privátban, de nem jutottam döntésre.
A lényeg:
Tudnék venni egy 20D-t 20300 expo-val. Nem sok ez a szám? Érdemes megvenni ennyi expo-val egy 20D-t?
-
máyköl
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Lehet, hogy pénzbe kerül, de szinte mindenki megérdezi az exposzámot DSLR vásárlásnál előtt. Így sokkal nehezebben fog neki elkelni szvsz. Lehet, hogy megérné kiolvastatnia. Vagy legalább kb.-ra mondja meg.

-
jap
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
ja,
már 2500 és 2500 a szenzortisztítás is!
esetleg, ha 1szerre csináltatod a 2őt és nem kérsz róla blokkot...

-
máyköl
veterán
[link] Ezen most elgondolkoztam. 2 dolog zavar. A kijelzőt elég karcosnak találom.
"A programtárcsa tetején lévő képes borítás elveszett,
de van másik helyette a képen látható."
Kicsit furán néz ki. Szerintetek? -
majom2
senior tag
http://apronet.hu/freesearch.php?mit=canon+20d
próbálj alkudni, de nagyon úgy néz ki h ezeknek a gépeknek 80 az alja.
egyébként ha ennyire kevés a zsé, akkor lehet h nem ezt a kategóriát kéne választanod. a dslr-ezés nem egy olcsó történet, lásd dtomi hozzászólását.
ha kell, tőlem kaphatsz másfél hónap múlva egy 300d-t kitobival, + 42-es kulcsszámú ettl2-es (igaz a 300d csak ettl-t tud) vakuval 72ért

-
pitman
őstag
Véleményem szerint ne sokat várakozz, mert ezeknek a gépeknek az ára már nem nagyon fog csökkenni. Már ez is egy olyan árszint, ami mellett érdemesebb megtartani másodváznak, mint eladni. Az exposzámok sem fognak csökkenni a gépekben, sőt.... Ha látsz valahol jó állapotú, kevés expós gépet 80 körül, vedd meg. Mivel elég koros típusról van szó, nagy szerencse kell ahhoz, hogy megkímélt, keveset használt gépet kapj 70 ezerért. Aki keveset használta, vigyázott rá, az nem fogja olcsón adni, ha egyáltalán eladja.
-
máyköl
veterán
-
johnjohn
addikt
Úgy tűnik, kurv@ra nem fogsz semmit venni. Vagy akarsz egy rendszert felépíteni, és áldozol rá, vagy nem tudsz/akarsz áldozni, és akkor minek ez a nyűglődés hónapok óta ?
Valami leleakott, állítólag felújított régi típust a nyakadba varrnak,kis felbontású kijelzővel, alkatrész utánpótlás nélkül, és aztán azon jön a nyűglődés, hogy nem olyan, amilyennek gondoltad.
Vegyél valamit az újabb típusok közül, alig használtan, reális áron, alap obival, és majd gyűjtesz a többire, vagy egy kompaktot és kész ! Nem értem, igazából mit szeretnél,
csak figyelem , hogy hogyan kínlódsz a dologgal. A többiek szerintem már mindent leírtak a dologról, ennyi információval már szakcikkeket is írhatnál !![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
máyköl
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Semmilyen indokom nincs a Canon mellett, egyszerűen a Canon szimpatikus, a Nikon nem.

-
Szten Márs
nagyúr
Mondom, a te dolgod. Én a témában már nem szeretnék írni, nem az én veszteségem. Mondjuk arra nagyon kiváncsi vagyok, és nagyon szívesen meghallgatnám az indokaidat, hogy egy Canon rendszernek milyen olyan erős előnye van egy Nikonnal szemben, ami miatt ez utóbbi teljesen kiesik a versenyből, akkor is, ha emiatt kompromisszumokra kényszerülsz?
-
máyköl
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
dupla volt.

-
máyköl
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
A Canon mellet akarok maradni mindenképpen, nem szeretnék nikont, pentaxot, oly-t, sony-t, stb.-t. Egy 400D-n elgondolkozom még, bár szívesebben vennék egy 20D-t, a strapabíróbb váz miatt, de ha nem megy, hát nem.

-
Szten Márs
nagyúr
Az első költői kérdés volt. Arra akartam utalni, hogy ha ez drága ár a 20D-ért, akkor miért nem lehet olcsóbban szerezni? Annyit ér minden, amennyiért eladható, egy EOS 20D meg eladható ennyiért, nagyon úgy tűnik.
Ezt mondták, azt mondták, amazt mondták... ugyan már. Fogj kézbe egy 400D-t, a 350D pont ugyanolyan fogású. Mondjuk mostanság már kiállított 400D-t sem tudnál fogni, sajna. De fogtál már Nikon D40-et, vagy D60-at, vagy hasonlót? Kb. ilyesmire lehet számítani az EOS 350D-nél is.
Ajánlottak neked Nikon D50-et, de teljesen abszurd "érvekkel" lebeszéltek róla, amire fel is hívtam a figyelmed, de úgy tűnik ignoráltad, mindegy. Vannak Nikon D70-ek, továbbra is vannak D50-ek, vannak D40-ek. Vannak Pentaxok, Oly-k, Sony-k. Ha akarsz venni valamit, akkor tudsz venni. Értem én, hogy miért vársz, de nem véletlen kérdeztem azt, amit: megéri? Szerintem nem, nagyon nem. A fényképezés lényege az, hogy legyen egy gépünk, azt fogjuk a kezünkbe, menjünk ki és fotózzunk. Ha valaki igazán szeret fotózni és tud is fotózni, akkor ugyanúgy élvezni fogja ezt egy Nikon D50-el, egy Oly E-510-el és egy EOS 350D-vel is, sőt Sony A100-al és Pentax K100D-vel is, és ugyanúgy fog tudni alkotni is ezekkel a gépekkel. Ha fotózni szeretnél, ha el akarod kattintani a gépet, hallani a tükör és zár hangját, ha képeket akarsz csinálni, akkor hajrá, csináld azt, semmi nem gátol, akkor sem, ha meggyőzted magadat, hogy márpedig de. Ha egy technikai eszközt akarsz birtokolni, akkor lehet várni. De nagyon nem vagyok meggyőződve róla, hogy valaha is találsz-e az igényeidnek megfelelőt, amire le is tudsz csapni. Lehet találsz olcsóbban, teljesen lelakottat. Vagy olyat, amit elkapkodnak. Vagy akármi. De így lehet, hogy még egy hónapot várnod kell, még inkább lehet, hogy még kettőt, hármat, vagy fél évet, vagy egy évet, vagy... Még egyszer kérdezem: megéri?Mindegy, a te dolgod, de szerintem nem vagyok egyedül, akinek már feltűnt, hogy kissé több értelme lett volna venned a nem kis választékból egy gépet és fene tudja hány pillanat lenne megörökítve és mennyi képpel, élménnyel, tapasztalattal lennél gazdagabb. Így viszont kárba ment x hónap, nem történt semmi ezalatt. Hidd el, sokkal többet ér végre egy gépet birtokolni, mint ezt csinálni, amit csinálsz. úgyis fejleszteni fogod a rendszered, cserélni vázakat, obikat stb...
-
máyköl
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Már írtam neked priviben, mi történt, nem 1x. Felhívom (az olcsóbbik vázasat) ezeket mondták: elkelt, most adtam el 10perce, vagy olyan is volt, hogy megbeszéltünk egy találkozót, csak az illető nem jött, el, és a telefont nem vette fel. Milyet vegyek helyette? 300D-t? Senki nem ajánlja, mindene tönkremegy, azt hiszem ezt te is tudod. 350D-t? Elég nagy tenyerem van, azt mondták akinek nagy a tenyere inkább ne vegyen 350D-t, nagyon kényelmetlen lesz, és nem szeretnék olyan gépet venni 70k-ért, ami kényelmetlen a kezemnek. 10D? azt mondták inkább ne vegyek olyat, nagyon sokat lehet rajta bukni. Ezért maradt a 20D, nem tudok mit csinálni, csak várni, hidd el, én is szeretnék már venni egy normális fényképezőgépet.

Máyköl
-
Szten Márs
nagyúr
Akkor miért nincs a birtokodban az az olcsóbb váz? Vagy azóta miért nincs egy másik?
Lehet drágának tartod, de, mint láthatod, illetve láthatjuk, nem sikerült hosszú hónapok alatt találnod neked megfelelő áron 20D-t, ami meg van, azt drágállod. Így valószínűleg az életben nem lesz géped. Lehet át kéne gondolni a meglévő használtkínálat és a pénztárcád alapján, hogy biztos ilyet akarsz-e, illetve át kéne gondolni, hogy ez a bizonytalan ideig tartó várakozás, (aminek a vége lehet az, hogy egyáltalán nem fogsz találni az életben sem olyan EOS 20D-t, ami állapotra, árra és mindenre megfelel neked) megéri-e és nem lenne-e érdemesebb és értelmesebb dolog beszerezni egy gépet és fotózni. Ki tudja, hogy milyen képeket nem tudtál megcsinálni amiatt, hogy csak vársz. Megéri-e ez az egész azt az x darab el nem lőtt képet, a soha meg nem örökített pillanatokat, dolgokat? -
máyköl
veterán
Használnák, ha lenne fent a neten, elfogadható áron. Néha felraknak egyet 70-80k körül, de azonnal elviszik őket. Nézzük csak expressz.hu-t, elég sok tükörreflexes fent van.
350D: 13db.
300D: 9db.
40D: 8db.
400D: 4db.
20D, 30D: 2db.
Remélem, minél hamarabb tudok venni egyet. Neked 300D-d van nem?

-
Stitch
őstag
-
coolsound
csendes tag
Hali! Mivel ahogy elnéztem a 20D-k ára kb a béka segge alatt van 20D-t keresnék eladót, az 5Dre nem éri meg nagytelét venni.
-
jb.007
csendes tag
Üdv!
Van egy kis problémán a 20D. Abban az esetben ha gép saját vakkuját akarom használni akkor a vaku kioldoja hallatt 3.db. kattanást majd kiírja, hogy err 05 persze a kezelési utasítás ad egy alternatívát. ennek megfelelően a főkapcsolót on ( be) állásba állítom, de nem történik semmi.A gépet általában a az on állás felett lévő állásban használom. Esetleg valakinek ötlete, hogy mit csinálok rosszul illetve hova vigyem a gépet. -
biggamer
veterán
November 18.-án szombaton 11.00 órakor 5. PHotóstalálkozó !!! [link] 
Program :
Természetfotós képek kiállításának megtekintése, majd Tropicariumban garázdálkodás, állatkák riogatása szembevakuzással (
).
Ja, és menet közben minden megörökítése, ami mozog vagy áll egy helyben.
Minden jelentkezőt szeretettel várunk.
biggamer -
ett
aktív tag
Az jo lenne. Szoval akkor ha majd lesz gépem és beruháznék egy ilyen tamronba, nem bánnám meg ezek szerint. Sógoréknál egész baráti ára van. Vagy a tokina jobb, ami neked van most? Meg a canon ef 70-200 F4 L-et néztem még. Igaz nem f2.8, mint a tied, de elég jókat olvastam róla árához képest. Ha van tapasztalatod azzal kapcsolatban, az is johet.

-
DVD_2_U
senior tag
Tesztképeket megpróbálok majd teljes méretben feltenni ftp-re... pár nap.
Tamron 28-75 f/2.8 XR Di LD ASL IF macro ami volt nekem, és tényleg nagyon jó, szép és minőségi képeket csinált. Szépen mosta a hátteret teljesen nyitott blendénél, és ha jól emlékszem a 28-135 IS illetve az 50 f1.4 volt vele összehasonlitva, illetve a méretben vele egyezö Sigma illetve Canon L-es obik. A Canon L-es képminőségét hozta, viszont felépités ugye, meg USM... váltani leginkább 3dolog miatt váltottam: így mostmár minden obimra 77mm-es szürök kellenek, zoomoláskor sem változik a mérete, fókusz picit halkabb és biztonságosabban van összerakva. ...Ja, és a +5mm
-
ett
aktív tag
Hány géped van neked? Egy nem elég?
Először a sony dsc-h1-hez kellett, most meg ehhez.
DVD_2_U: hozzád pedig lenne kérdésem. Vagy inkább kérésem?
Lősz majd képet a 70-200 f2.8-al és közzéteszed? Ja és a tokinaval is. Meg a véleményed is érdekelne a tokinaról. A nagyobbikról. Még egy kérdés.
Írtad az obis topicban, hogy a tamron 28-70 f2.8 stb. obi milyen szuper az árához képest, lenyomja a canont. Mármint a tesztben kettőt is, már nem tudom pontosan, hogy melyiket. A tokina jobb attól, hogy azt vetted meg? Ehh, ennyi hülye kérdést.
-
blue51
csendes tag
Kedves Mindenki!
Tudna-e segíteni valaki valami módon abban, hogy hozzájussak egy magyar nyelvű CANON EOS 20D gépkönyvhöz?
Köszönettel: blue51 -
DVD_2_U
senior tag
Nem használt Canon ET-65III lens hood (EF 100, EF 85) obikra szerelhető eladó!!! Meg persze új gazdit keres a két B+W szüröm is (58mm sky multi coated és 67mm uv+haze multi coated)
-
Eddy5589
csendes tag
Üdv fotósok!
Én azoktól kérdeznék, akiknek van 20D jük, de fogtak már 350D-t is.
Nekem nagy kezem van, és azt olvastam több helyen is, hogy nagy kezűeknek
a 350D kénylemetlen.
(erre senki ne írja, hogy portré markolattal jobb...)
Szóval szerintetek érdemesebb-e plusz pénzt kiadni a kényelmesebb
fogásért?
Tényleg nagyobb a 20D?
Nekem most analog 1000FN-esem van, amely 2 mm-rel szélesebb a 20D-nél,
ergo úgy vélem ez nem lenne kisebb a mostani megszokottnál.
No de a 350 majd két centivel szűkebb...
Szeritnetek? -
pitman
őstag
Tehát arra vagy kíváncsi, hogy mennyi hotpixel és zaj keletkezik? Ezt szerintem bármelyik tesztoldalon megnézheted, emlékeim szerint ott vannak ilyen képek. Egyébként bekapcsolt zajszűréssel gondoltad?
(Egyébként ha ez volt az eredeti elképzelésed, akkor a 22-es rekesz is felesleges. Hozzáteszem, hogy még nem csináltam normál körülmények között sem ilyen hosszú expozíciót, nemhogy tesztként.) -
Dtomi
őstag
ja sorry csak sima close ''kupakkal'' a félreértésekl miatt de ne azt kérdezzétek minek hanem ha van 20D-d akkor csináld + köszönöm!
-
Dtomi
őstag
Jézus kellett nekem itt kérdeznem valamit.... nem is szóltam semmit

-
Dtomi
őstag
Valaki legyenszives lőjön nekem egy képet ilyen beállításokkal zár 600sec f22 ISO 200 töksötétben closeup lencsével!!! Nagyon fontos lenne!!!
-
kattababe
csendes tag
hello
nem tud valaki 20d-hez magyar használati utasítást mert valószínű hogy elhagytam mert nem találom sehol sem és kellene. Mondjuk valami pdf? -
DVD_2_U
senior tag
sztem nyugodtan bezárható...
-
biggamer
veterán
Itt napra készen tudod követni, hogy hol a legolcsóbb : Bővebben: link
-
Maksifül
senior tag
Meg tudná mondani valaki, hogy hol a legolcsóbb most a 20D? Vagy általában kik prezentálják a legjobb árakat?
-
neduddki
nagyúr
HI!
KOllegak egy folotteb csinos noi nemu munkatartyamnak kellen magyar kezelesi a joszagoz... esetlegesen veletelnu-e nem-e aakd vkinek pdf-ben a kicike???
koszi
udv
neduddki -
DVD_2_U
senior tag
cUPp
-
biggamer
veterán
Ilyen :
![[kép] [kép]](http://img267.imageshack.us/img267/9793/box4108wq.th.jpg)
Bővebben: link -
DVD_2_U
senior tag
cUPp
-
biggamer
veterán
Láttam ma, vagyis tegnap 265.000-ért 20D-t obival, és az összes tartozékával együtt.
Annyira cseszteti a csőrömet. Ha tudnám, hogy 100%-osan elviszik a Sony-mat, nem gondolkodnék rajta, egy percet se.
![[kép] [kép]](http://img301.imageshack.us/img301/6606/image000060tf.th.png)
Bővebben: link -
-
DVD_2_U
senior tag
...szóhoz sem jutok
...
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Tudom mit jelent a No Offense.
Csak sz.rul esik, hogy az egyiknél se azt mondtad, hogy köszi, de..... ( más hogy mit gondolsz ), hanem az a lényege, hogy mi a f.szt szólok bele a nagyok dolgába, én kis csóró.
Na mindegy, nem akarom ragozni, nincs semmi értelme, tanultam belőle én naív. -
biggamer
veterán
Itt egy link a 20D-ről, az alján van oldaljelzés, ott tudsz lapozni, mert 3 oldalas.
Nagyon király, van egy csomó tesztkép is, magyarázó szöveggel.Bővebben: link -
bitfarkas
őstag
Majd ha a 20D kijön annyiból, akkor szólj, mert hogy azt szeretne. Ha két kilóért kapni lehetne, én is azonnal adnák érte annyit.
Csak sajna a félprofi cuccosok ára nem kúszik olyan ütemben lefelé, mint a kommersz gépeké. Mert aki ebből él, megfizeti a nagy árat is.
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Itt 125-ért kínálták kitobival. : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DVD_2_U
senior tag
köhm... jelenleg markolat után vadászok, ha esetleg van valakinek eladó (akár 2db is kéne) BG-E2...
...már van távir. is, csak pont a lényeg hiányzik.
Ja, ha már a ki-mit használnál tartunk, akkor kérdés: Rendszervakut milyet használtok hozzá?! -
KoGa
tag
Sziasztok. Nekem is 20D-m van, bar olyan sokat meg nem hasznaltam ha barmi kerdesetek van szivesen irok
Engem az erdekelne ki milyen objektivvel hasznalja, nekem az alap 18-55os, egy fix 50mm 1.4-es es egy 90-300as van egyelore. -
zsiga667
addikt
Ha 300D+150-200k-ból kijön, akkor szeptemberben nekem is lesz.

-
DVD_2_U
senior tag
cUPp
-
DVD_2_U
senior tag
Jól elcsendesült ez a kis topic... tényleg ''csak'' kettőnknek van ilyen gépe?!

-
w9033626
aktív tag
index:
Bővebben: link
apronet
vatera
a vaterát nem ajánlom, a többit elég sokan nézik
[Szerkesztve] -
w9033626
aktív tag
A vázat nagyon kevés helyen veszik be és ott is csak fillérekért, ezért inkább adj föl vmi hirdetést. Az alábbi linkek, meg tesztek és leírások.
20d:
CANON.JP Bővebben: link
CANON.HU Bővebben: link
DPREVIEW.COM Bővebben: link
350d:
CANON.JP Bővebben: link
CANON.HU Bővebben: link
DPREVIEW.COM Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
valami profi teszt bemutató írás kéne a két vázról.
nem nekem lesz, én jól megvagyok a kis olympus c740-nel, fateromnak kell az eos 50e helyett. csak neki nem igazán van ideje ennek utána járni.
meg az is érdekelne, hogy ha cserélni akarja a vázát, akkor hol számítják be neki korrekt áron. karcmentes, 160valamennyiért vette. vagy hol érdemes meghirdetni? -
w9033626
aktív tag
a 350d ben a cmos az ua, mint a 300d ben, csak ''nagyobb'' (8mp) a 20d-ben pedig újabb fejlesztésű (mint az 1d-ben, csak kisebb) és kevésbé zajos. a 20d az Mg váz, a 350d műanyag, a 350d-t sajna nem ismerem alaposabban, a 20d az 5fps, meg követőfókusz és persze használatban sokkal gyorsabb, mint a 300, vagy a 350d (ezt láttam). Ha konkrétumok érdekelnek írj nyugodtan!
-
Integra
titán
haliho
csupán érdeklődés szinten kérdezek.
lecserélésre kerül egy eos 50e váz és a két kiszemelt gép az eos 350d vagy az eos20d lenne. csak a váz kell, mert van egy tokina meg egy sigma objektív.
kérdésem hogy mik a két típus között a legfőbb különbségek?
mi az ami miatt indokolt az eos 20d 329ezres váz ára az eos 350d 200ezres váz árához képest? -
pitman
őstag
Szerintem jó kis gép, jó a fogása, minden kézreáll rajta. Szinte minden funkció elérhető a külső gombokkal és a vezérlőtárcsákkal, gyakorlatilag nem kell a menüben kotorászni. Gyors (bekapcsolás, stand by, képmentés, visszanézés, menü stb.) és nagyon jó a képe.
Ha esetleg valami konkrétumot szeretnél akkor írd le. -
DVD_2_U
senior tag
Senkinek nincs ilyen fényképezője??????!!!!!!!

-
DVD_2_U
senior tag
Firmware frissítés 20D-hez: Bővebben: link ...ezzel már lehet használni a WLAN-os modult is! (Ha van aki megengedheti magának...)

-
DVD_2_U
senior tag
Pár hasznos info a gépről: Bővebben: link
Képek: Bővebben: link
Hivatalos oldal: Bővebben: link -
DVD_2_U
senior tag
Amint meglesz... fogok képet felrakni (nem ugy mint a másik géppel)

-
Smogus
őstag
Én is ilyet szeretnék majd venni ha lesz rá elég zsöci
de ez sajnos még jóval arrébb lesz sajnos
De sok szerencsét a masinához és képeket akarunk majd látni
-
DVD_2_U
senior tag
Üdv Mindenki!

Nem találtam kifejezetten ezzel a géppel foglalkozó topic-ot. Kiváncsi lennék, kinek van... tapasztalat, tipp, bármi ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lexus, Toyota topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem értem miért nem olvastatja le a Camera Kft.-ben.
Nem látok sehol, segíts már pls. Jöhet privibe is ha itt nem akarod. 
).