Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Az első költői kérdés volt. Arra akartam utalni, hogy ha ez drága ár a 20D-ért, akkor miért nem lehet olcsóbban szerezni? Annyit ér minden, amennyiért eladható, egy EOS 20D meg eladható ennyiért, nagyon úgy tűnik.
Ezt mondták, azt mondták, amazt mondták... ugyan már. Fogj kézbe egy 400D-t, a 350D pont ugyanolyan fogású. Mondjuk mostanság már kiállított 400D-t sem tudnál fogni, sajna. De fogtál már Nikon D40-et, vagy D60-at, vagy hasonlót? Kb. ilyesmire lehet számítani az EOS 350D-nél is.
Ajánlottak neked Nikon D50-et, de teljesen abszurd "érvekkel" lebeszéltek róla, amire fel is hívtam a figyelmed, de úgy tűnik ignoráltad, mindegy. Vannak Nikon D70-ek, továbbra is vannak D50-ek, vannak D40-ek. Vannak Pentaxok, Oly-k, Sony-k. Ha akarsz venni valamit, akkor tudsz venni. Értem én, hogy miért vársz, de nem véletlen kérdeztem azt, amit: megéri? Szerintem nem, nagyon nem. A fényképezés lényege az, hogy legyen egy gépünk, azt fogjuk a kezünkbe, menjünk ki és fotózzunk. Ha valaki igazán szeret fotózni és tud is fotózni, akkor ugyanúgy élvezni fogja ezt egy Nikon D50-el, egy Oly E-510-el és egy EOS 350D-vel is, sőt Sony A100-al és Pentax K100D-vel is, és ugyanúgy fog tudni alkotni is ezekkel a gépekkel. Ha fotózni szeretnél, ha el akarod kattintani a gépet, hallani a tükör és zár hangját, ha képeket akarsz csinálni, akkor hajrá, csináld azt, semmi nem gátol, akkor sem, ha meggyőzted magadat, hogy márpedig de. Ha egy technikai eszközt akarsz birtokolni, akkor lehet várni. De nagyon nem vagyok meggyőződve róla, hogy valaha is találsz-e az igényeidnek megfelelőt, amire le is tudsz csapni. Lehet találsz olcsóbban, teljesen lelakottat. Vagy olyat, amit elkapkodnak. Vagy akármi. De így lehet, hogy még egy hónapot várnod kell, még inkább lehet, hogy még kettőt, hármat, vagy fél évet, vagy egy évet, vagy... Még egyszer kérdezem: megéri?Mindegy, a te dolgod, de szerintem nem vagyok egyedül, akinek már feltűnt, hogy kissé több értelme lett volna venned a nem kis választékból egy gépet és fene tudja hány pillanat lenne megörökítve és mennyi képpel, élménnyel, tapasztalattal lennél gazdagabb. Így viszont kárba ment x hónap, nem történt semmi ezalatt. Hidd el, sokkal többet ér végre egy gépet birtokolni, mint ezt csinálni, amit csinálsz. úgyis fejleszteni fogod a rendszered, cserélni vázakat, obikat stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- DUNE médialejátszók topicja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest