Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
Casanova* #6680 üzenetére
A legutóbb nem használtam dolog, ilyen nincs ha fel van téve a program, attól még a rendszeren rajta van.
HA jót akarsz, és tényleg meg akarod venni a játékot, akkor full új Windows, (lehet meg kell venni még egyszer) új fiók létre hozása, meg ilyenek.
Steamen, ha más játékban volt valami csalásod, akár Injector, észre fogja venni.
Persze ezt nem fogja bevallani senki, hogy csalt az életben, nem is kell, csak erre számítson aki elővett ilyen dolgokat.
Engem anno nagyon felidegesített a BF3, teli volt csalóval, na mondom megpróbálom én is, igaz fizetni sose fizettem a csalásért, de jónak tűnt egy ingyenest ki próbálni, Bf3 Injector volt a neve, vagy valami hasonló, nem tudtam össze hozni hogy menjen, a gépről se tudtam leszedni, a Punkbaster elkapott.... Igy jártam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest