Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz
shotika
üzenetére
A mondandót nem vétózhatod meg, mert a régebbi COD-okba aki visszaszédül, visszajár, jobbára csalók nélküli lobbyk-ban találja magát.
Ilyen egyszerű ez.
A hülyegyerekek, kisebbrendűségi komplexusos bénák, mind-mind a legújabb címet választják, alsóbbrendű, kicsinyes, ostoba-ferde hajlamaik kiéléséhez.
Valószinüleg az életben sikertelenek.
Ennyi vigasz azért van...és ne hidd, hogy másoknak csalók nélkül nincs lélegzetelállító stat-ja.
Mert van.
Elég sokunknak.
Akik már játszódunk úgy 10 éve. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
shotika
üzenetére
De mi NEM a COD4-ről beszélünk, ne hasonlitgasd a szezont a f*szommal...
MW2: 45:3 - 83:6 - 34:9 - 118-28 Double Nuke (sry haver belebeszel)
Oszt semmit se jelent lényegében mert Ghost minden szempontból sz*rabb játék.
Es ugyanugy van xboxra is, mindenre és csesznek tenni ellene. 9.-én volt bakker, [link]
-
shotika
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
"ÉS nem lenne ez gond,ha nem lennének tiszta körök is,nem csak ezek az aránytalanok,hogy mindkét csapatban lő az első 40et,a második meg 18-at!No,EZ,ami feltűnő.Tiszta körben nincs ilyen aránytalanság..."
Ezt megvétóznám, bár friss játékról van szó, így én sem értem, hogy hogyan képesek valakik pár héttel a játék megjelenése után, amikor még a tapasztaltabb játékosok is alig ismerik a mapokat, megjelennek a 40/3-as statokkal, meg hasonlókkal. Biztos van aki ennyire profi, de én sokkalom az ilyen játékosok számát egy ennyire friss játéknál.
A vétót pedig erre értem: [link]
Azt hiszem 127/6 lett a vége - hang nincs, és elég szar a minősége, de a lényeg látszik. Ez van, ha bénákkal kerül össze az ember. (jó, ez cod4, meg rendes dedikált szeró)
-
BandiHUN
veterán
válasz
cashback
üzenetére
Szerintem nagyon szerencsés vagy,és lehet jó játékos is,nvidia karival

Sok a csaló.Igazából hamar bukhatnak sokan,akik mindenféle védőcuccal,perkkel lekövetnek,sarokról rád rántják már a falat lőve a stukkert...és nem pl.Én esek áldozatul,hanem ez megy mindenkinél,Én béna vagyok,de az egész lobby?pont ez hozza a hülyeséget.Hogy akinek gyengébb gépe van,trükközni se tud,átlagos reakcióidő,annak elvileg maradna,hogy bevédi magát,és stratégiázni próbál.Itt jön ki,amikor az ember ha már nem profi,kompenzálna a játék adta lehetőségekkel,és stratégiával,mapismerettel.Csakhát nem megy.
Lehet saját vélemény...de mivel filléres a cheat,és senkit nem bántanak,a "softosok" száma viszont nagyon nagy.Aki pl.csak WH-t használ és jó gépe van.És aminek ugye köze nincs egy satcom információjához sokszor,mert az ellen védve az ember.És vannak sokan,akiken egyszerűen nem lehet túllépni,mert mindig már sarkot lőnek,mindig betalálják az embert,ha üres maprészen van,védve,egyedül,akkor is...1-1x bejön,épp arra járt.De nekem senki ne mondja,hogy a top 1 ilyen feltétel mellett amikor öl40eket,nincs gyors futás,és igazából semmi keresnivalója felém,mert a satcom,stb.nem mutathat,és a közelemben sincs senki,aki csapattárs és igen...és akkoris már lőve ugrik az ember elé...ÉS nem lenne ez gond,ha nem lennének tiszta körök is,nem csak ezek az aránytalanok,hogy mindkét csapatban lő az első 40et,a második meg 18-at!No,EZ,ami feltűnő.Tiszta körben nincs ilyen aránytalanság...Az én véleményem ennyi év játék után,hogy olyan nem létezik,hogy minden körre jut 2-3 csodabogár,a többi meg ennyire nem érti a gémet,hogy csak feleannyit SE tud produkálni!Nem is nagyon van kör,ahol ne lennének ilyenek...és nem feltétlen klános,nem feltétlen magas szint...de a legtöbbször már "széjjelszopatom a világot" névvel eleve.Annyi "pró" játékos van,hogy nem is értem,Nekünk,mezei halandóknak a 20:10 és azalattival mi keresnivalónk a játékban...Vicces,hogy míg a reflexről(is) szóltak a játékok,akkor sem volt akkora szórás,mint amit most látni egy lobbyban.Hogy lő az ember 10+streakaet,stb,de mégse tud 20-25nél többet ölni,mert nincs kit?Erre feljön a köviben egy csóka 30-40:3-al és azt mondja ez tudás,és NEM kemp...hisz akkora a map,hogy ha lekempelsz,egy körben lőhetsz 10-15öt,DE EGYSZERŰEN NEM JÖN ANNYI ELLEN!Sima WH és kész.Mint amikor látja az ember,hogy egyesek mennyire nem fedezékeznek például....WH-val nem is fog,amikor tisztán látja,hogy nem fogja lőni senki...és áll sokszor a leglehetetlenebb,illogikusabb fedezékmentes helyenken,kivár,lő,megy tovább.Ez van.És banyek megyek egy ilyennel,hang semmi fülessel se,én fedezékbe,ez meg kiáll,kivár,lő,megy tovább,satcomon nyom se...
-
cashback
őstag
42óra játék alatt 1 csalás gyanús emberrel találkoztam.
Viszont ami nagyon sok... az a kemper... felfoghatatlan számomra hogy valaki azt élvezi hogy egy helyben van ebben a játékban. Egyszerűen nem értem, hogy mi abban a szórakoztató.

Elképzelem milyen stílusban játszik egy autóversenyt... elbújik minden kanyar mögött? -
attos71
tag
all days, cheaters days on steam
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Humor kategória

-
adammkaa
senior tag
Valaki játszott már az nfs:rivals játékkal?
-
wwenigma
Jómunkásember
Hell yeah. Akcioban beszereztem CS:GO-t, mondom baba lesz meg olcso volt. Ma nezek egy meccset (lehet spectate modba csatlakozni a nagyokhoz) es olyan furcsának tűnt a recoil. Kicsit utanaolvastam és rothadjanak meg ezek is. Egér no recoil macro van itt is.

-
laca000
őstag
Ha valaki használ cFosSpeed-et, legyen szíves írja meg, mit hol állított be, hogy a játék ne lag-oljon!
Köszönöm. -
válasz
LackoMester
üzenetére
játszottam én is most egy órát az mw3-al és észrevehetően jobban ment
bőven nincs annyi csaló, mint korábban. -
LackoMester
addikt
Jaj de szivesen tolnám a Ghostot, de sajnos nem látom értelmét annak, h. csalókkal küszködjek, és ha netán egy tiszta lobbyba kerülök, a 30/ 10 megás netemmel laggoljak, miközben az MW3 szépen fut. Ez a játék egy szégyen.

Köszi ebből nemkérek.
Pedig aki ismer tudja rólam, nem ma kezdtem a CODot, és a legvéksőkig kitartottam a sorozat mellett, de már sokkk. 
-
válasz
laca000
üzenetére
új karaktert állítottam csatasorba, láma fejjel hagytam a perkeket ahogy a gép dobta. semmi csendes lépés, éles fül stb sunyi és alattomos beállítás. fél mapon nem tudtam át menni ne lőjenek szana-széjjel. szerintem a stealth perkek a játék alapjai, anélkül mérföldekről rád tartanak.
-
cashback
őstag
Van minden, mint a búcsúban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valaki számára játszható és tetszik is neki... van akinek nem tetszik, szidja, de játszik vele.
Aki nem játszik az a legtöbb estben nem beszél róla (csak megkérdezi minden nap, hogy mikor lesz játszható)
Nekem spec tetszik. Játszok is vele amennyit az időm enged.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
xxSanchez
üzenetére
Pontosan. Vagy ha bent vagyunk 6-an a lobbyban, és mindannyian ottvagyunk TS-en, akkor kimegyek, ők ki kell, hogy jöjjenek értem megint, hogy összeálljunk egy partyba, majd újra bemenni. Tudom ez így nem hangzik nagy problémának, de mikor már összedobott az ellenféllel, vagy jó a lobby, elég idegesítő tud lenni
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
cashback
üzenetére
Hát ha a DICE bejelent valami annak én már hiszek. Ha az EA, na az már gyanús

Egyébként ez a másik, a COD-nak miért nincs bétája? Ezt is kéne már tesztelni, mert ebben is annyi a bug, meg a stabilitási gond, hogy nem igaz. Meg, hogy csak a fűmenüben van Options menü

Ilyeneket miért nem tudnak megváltoztatni? -
cashback
őstag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Mert a Dice-os közlemény sokat számít...

Azon a bejelentésen kívül ők csináltak már valami épkézláb dolgot? (DLC? - az nagyon kellett)
Ghosts egyből a mély vízben kezdte... BF4 meg a megjelenés előtt már elérhető volt Beta állapotban... és még sem lett játszható.Én teljesen másképpen látom a helyzetet.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
cashback
üzenetére
"Azért mert nem beszélnek róla még nem jelenti azt hogy az IW nem dolgozik a háttérben"
Én ebből nem nagyon vettem észre sokmindent
Egy playlist frissítés, meg némi FPS növekedés megjelenés(minimális) de ennyi, amit kaptunk megjelenés óta. Igaz voltak nagy dolgok is a patchekben, mint a dinamikus bunda és lehetőség az alt+tab -bal való kilépéshez az asztalra 
-
LamaCube
addikt
válasz
xxSanchez
üzenetére
No offense!!!

Akik a nagy pályák miatt aggódnak, azok játszottak valaha a bf-el? Tdm, Dom, amiket nagy százalékban játsszák a codosok. Na ezekben a módokban le vannak a mapok korlátozva. Hozzátenném bf4-ben állítom, hogy kisebbek ezek a mapok, mint a ghostban. Én is ez miatt nem bf-et toltam, de azóta másképpen látom. Ja még annyit, hogy az első hétben voltak nálam fagyások, azóta semmi. és ami még nem elhanyagolható kicsit nagyobb a recoil, mint a codban. Persze ez valakinek hátrány, de én szeretem, ha egy fegyver visszarúg valamennyit. Mondjuk nálam az etalon a cod1 fegyver visszarúgásban és még másban is.cashback
Szerinted melyik fps-hez hasonlítsa az ember? Mert ugyebár a régi codokhoz teljesen felesleges ...fényévekkel visszaléptek.

-
cashback
őstag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Azért mert nem beszélnek róla még nem jelenti azt hogy az IW nem dolgozik a háttérben.
Hogy unalmas az állandó BF4-es szövegelés (nem csak részedről)... egy kicsit.

Még jó, hogy nem vettem meg azt a szemetet... mert hogy az.
Nagy lótúró az egész! Viszont már van hozzá DLC!

-
DokiBaxxi
őstag
Tudom, hogy unalmas, hogy állandóan a BF4-gyel jövök, példálózok, de azért: [link]
Szóval elég keményen foglalkozik és dolgozik a PC-s verzión a DICE, ami mindenképp dícséretes. Ehhez képest mi, mit kapunk a kedves IW-től?
Szarnak a fejünkre... -
Chereiose
addikt
Egyébként van olyan itt, aki xbox 360-on játssza a játékot? Szeretném valahogy megtudni, mennyi ember játszik ott vele ( hányan vannak a playlist-ben ) , mert hallottam olyat is, hogy még az mw3-at is többen játsszák...Azért meg nem akarom megvenni, hogy megint 5 ezer ember TDM-ezzen, a többin meg 100 ember kóborogjon....Mert akkor semmi értelme nem lenne megvennem.

-
Chereiose
addikt
Hát amúgy nekem kicsit jobban bejön a bf4, viszont én mindig is COD-os voltam, de ezek a mai darabok már nem az igaziak..
-
kaszaf
aktív tag
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Virágbolti verziók produkálnak érdekes dolgokat....
De a frissítéseket rakd fel szerintem mert sokat csiszoltak a grafikán a megjelenés óta.
-
sylvia_1988
tag
Most már szép, letöröltem a játékot, majd újratelepítettem, de a frissítéseket nem raktam föl. Szép alatt azt értem, hogy rendben, ám az ajánlott gépigényt látva még mindig nem hiszem, hogy maximális grafikai minőség mellett játszom.
Nem, nem csinálok újabb képernyőképeket...

-
kribe
őstag
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Mikor kerülnek a videók youtube-ra?

-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Szerintetek melyik platformon játszhatóbb a játék? Lehetőségem van megvenni xbox 360-ra és PC-re. Szerintem ezek a mai COD-ok xbox " alapúak ", ezért ott jobban lehet játszani ( nem laggos, jobban adja stb ) .Nos, nektek mi a véleményetek erről?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Nem tom, én az összképet nézem.
Abba kivalo az SP, MP meg olyan amilyen.És hidd el nekem, rohadt messze vagyok a max beállításoktól a kis 6770-emmel.

mod: lol most nézem, videóból vágtál be ilyen képeket? OMG... bár jobban elolvasva amit irtal:
Tegnap este feltelepítettem a játékot - és 3 db update-et - az alábbi számítógép-konfigurációra:
Tört verzióval még mindig nem lehet akkor a texturakat magasra allitani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Multiban nem nézelődni kell, single sokkal szebb. Ennyi. Ott is fogsz talalni csunya részt.
-
cashback
őstag
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Nálam egészen más a grafika full grafikán (~10FPS-t biztos csinál)... Még képet is csinálnék, ha engedné... de olyat most nem lehet csinálni.

Fraps, PrtSc, Cylops fekete képet dob.
PlayClaw ha megy nem indul a játék. :S -
LackoMester
addikt
Tegnap belb@szott a Ghost, visszamentem MW3mazni, és Ok minden. Ennyi.

-
xxSanchez
őstag
válasz
sylvia_1988
üzenetére
De legalább lobog a kutya szőre, nem jó?

(#4205) swagger55: Ilyen nekem is volt már sokszor, de emiatt nem kell újraindítani a gépet. Ctrl+ALT+DEL és jelentkezz ki a fiókból, majd vissza be.
-
DokiBaxxi
őstag
áá, de játszani is kell

Lehet én is visszateszem az aIW-ot
Na de hátha tud valaki valami megoldást:
Sokszor azzal sikerül felhúznia, hogy alt+tab-oláskor fekete képernyőt kapok, csak a tálca látszik, és semmit nem tudok csinálni, reset gombbal kell újraindítanom a gépet(biztos nagyon jót tesz neki...). Ez mi?????????
Miért????????????? Soha semmilyen játéknál nem csinálta ezt(mondjuk ez nem is játék....) Fullscreenben nyomom, no borderes windowed módba nem nagyon akarom rakni, mert az -10 FPS -
DokiBaxxi
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Hát mert van akivel játsszak, itt van társaság, sajnos nem tudok mással játszani

De most már tényleg azon gondolkodok, hogy letörlöm mert nem éri meg... katasztrófa(#4201) L_ajos
Már vártam egy ilyen választ
Tényleg bocsi mindenkitől, hogy itt minden nap leírom a játék állapotát csak... jól esik kiadni
Meg figyelmeztetni a gyanútlanokat akik még nem vették meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy s21+ 5g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( egyébként szép statok

Pedig aki ismer tudja rólam, nem ma kezdtem a CODot, és a legvéksőkig kitartottam a sorozat mellett, de már sokkk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Egy playlist frissítés, meg némi FPS növekedés megjelenés(minimális) de ennyi, amit kaptunk megjelenés óta. Igaz voltak nagy dolgok is a patchekben, mint a dinamikus bunda és lehetőség az alt+tab -bal való kilépéshez az asztalra