Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BandiHUN
üzenetére
Vegyél inkább Titanfall-t helyette, nagyságrendekkel jobban jársz mintha ehhez vennél olyan kiegeszitot amivel a kutya se fog játszani... ahhoz is lesz season pass (3 kiegeszito erkezik) ami most 6000ft az alapjáték meg 8 körül megy pillanatnyilag.
Persze ez saját vélemény kéretik így kezelni.
cashback: nálam és elég sokmindenkinél az elvárások felett teljesített open beta alatt.
Ha Ghostból lett volna open beta, fele ennyit sem adnak el belőle. -
tDr1v3r
veterán

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cashback
őstag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Itt is sokan tolják azzal.
Még én is néha... de nem lett best.Illetve most küzdök a sniper ruháért... már csak laza ~500kill választ el tőle - nem is értem, hogy másoknak hogy lehet már meg. Meglehetett csinálni... de valaki annyira béna, hogy nem tudom elképzelni, hogy 750kill-t lehozott sniperrel.
-
törölt tag
-
BandiHUN
veterán
Mennyire éri meg a DLC megvenni?Milyen gyekran dobja be a mapokat,és mennyi a csaló mostanság?Filózok,de nem olcsó,és nem tudom,hogy áll a csló/játékosszám...
Nomeg van-e alternatív olcsóbb hely,mint a sztím a 15 júrójával...

-
kribe
őstag
Jó lesz a kádédnek, megígérem...

-
Bagan
aktív tag
Aki ps4 en ghostozik, vegyen fel PSN-en!

PittySzteson az ID-m!
-
cashback
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Attól függ mit csinálsz...
Ha üldögélsz akkor a VKS, ha mozogsz is néha akkor az L115.Legalábbis én az L115-vel jobban tudok rusholni. (campelni nem szoktam... utálom a campereket
)Egyébként meg, megveheted mindegyiket... én az első "prestige"-nél minden fegyvert kipróbáltam.
-
DeathBat666
aktív tag
Melyik snipert vegyem meg, L115 vagy VKS?
-
SI
tag
sziasztok
Ha a Terrain detail extra akkor 2-3 meccs után fekete képernyő lesz a játékban
miért lehet ez?
valaki tudja meg köszönném a választ .
a vgam HD 6870 -
ndave92
aktív tag
válasz
Kom-ancs
üzenetére
Most este vettem meg az Onslaught DLC-t. A Maverick fegyók nagyon erősek és nekem eddig ez a két fegyver tetszik legjobban. Kinézetre és erősségre is elég tetszetős darabok.
Az Extinction új fejezetét még csak 2/3 részt toltam végig, de az is jó lett. A mapok közül nekem a Fog nem jött be, de a Mike Myers cucc, az k*rva jó! Volt szerencsém kipróbálni.
A többi map viszont átjön.PC-seknek is elérhető már a Ripper? Mert ma találkoztam játékban egy gyerekkel, aki azzal rohangált és mindenkit szanaszét szedett azzal a sz*rral.

-
@rglaaf
veterán
Call of Duty: Ghosts - Nvidia Tech Trailer [HD 1080P]
It highlights special particle effects using Nvidia’s Apex Turbulence feature, dynamic moving fur using Game Works, and new anti-aliasing techniques like TXAA.
Call of Duty: Ghosts - Devastation DLC Pack Preview Trailer [HD 1080P]
-
Devid_81
félisten
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Ez sajnos reszemrol is egyetlemu volt, csak remenykedtem, hogy hatha, csak epp majd kesobb, ami epp nem zavarna...de mondjuk igy meg mi ertelme lenne megvenni extra penzert.
Koszonom azert!
Csak alieneket irtok, irtanek benne, szamomra tobbet nem er ez a jatek, felre ertes elkerulese erdekeben a konkurens jatek is megvan, azt is utalom
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Most ez lehet butan hangzik, de akinek alap jatek van megveve annak is elerheto lesznek az uj DLC palyak valamikor?
-
ndave92
aktív tag
Na mi a véleményetek az új DLC-ről?

-
törölt tag
Külön űrlényes mód okés. Szerintem egész jó lett, ami az alap játékban van, csak kár, hogy rövid. Viszont ezt a mulitban űrlényes, fegyveres, killstreakes dolgot lehet nem kellene erőltetniük. A mapok layoutjai pedig annyira matt színűek, hogy elveszik benne az ellenfél. Természetesen kell megint egy pár camper barát/dzsungeles map, ahogy egy rifle sebzesű smg is... Utóbbit egy olyan játékban, ahol a spray elég nagy távban is meglepően erős. Egyre jobban megerősít, hogy tényleg nem kell többet foglalkoznom ezzel a játékkal.
-
bobooo
addikt
[link] Devstation
-
ooooobi
őstag
Én meg még mindig azon bosszankodom, hogy nincs Demolition meg Headquarters. Ott legalább volt valami cél de ha meghaltál se kellett csak nézöként lesni a többiek játékát. Mondjuk nem annyira sokan játszották ezeket, legalábbis a BO1ben de egész élvezetes mecsseket lehetett tolni.
-
ndave92
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ugye? Én is ezen vagyok kiakadva. TDM meg Domination a menő, esetleg még a FFA. Ezen kívül semmit nem lehet tolni, mert minimum(!) tized annyian vannak PC-n, mint konzolon.

-
ndave92
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Két választásod van:
1. Asszimilálódsz.
2. Cranked.
-
jegenye77
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ha írsz az ilyeneknek azon ők jót fognak röhögni.
Kár ezen idegesíteni magad. Simán le lehet szedni őket. -
Black Dragon
addikt
Ne is mond, múltkor totálisan kiakadtam, az agyamat is leszívták.
Kempeltek többen is az ellenségből tdm-en, meg mertem kérdezni, hogy ezt miért kell csinálni? Természetesen jött az okos válasz, hogy én vagy a hülye, ez megengedett a játékban, mit pofázok bele, játsszak. Aztán a srác odaírta még, hogy különben is ez military tactics, hadseregben is ezt csinálják. Hát gyerekek én itt sokkot kaptam. Aki tényleg annyira hülye, hogy katonai taktikának nevezi codon belül a kempelést, azt azonnali halálbüntetésre ítélném....
-
nanus
senior tag
válasz
DeathBat666
üzenetére
És akkor mi van
.....én törölném magából a játékból is
ezért kempel mindenki minden játék tipusban
jó legyen a k/d 
-
killer095
őstag
Ide is beirom kérdésem hátha itt történt

Valamielyik topicban linkelte valaki a kedvenc fragmoviejeit vagy valami hasonló és linkelt egy COD4-es fragmovie amiben egy magyar srác szerepelt, a cime valami last fragmovie vagy hasonló volt ha elinkelné valaki megköszönném
-
cashback
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Nincs reset.
-
DeathBat666
aktív tag
Statot, hogy lehet resetelni?
Most kezdtem el codozni, mar nagyjabol megy, de eleg rossz a kill/death aranyom 
-
birorichard
őstag
-
cashback
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
'A Season pass-al rendelkezők már holnap kipróbálhatják a legújabb SMG-t a Call of Duty: Ghosts-ban!!!'
Nem korai az még?
-
gyuribácsi88
addikt
-
Demetrios
csendes tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nem a túrót nem.
Ahogy elérhetővé váltak a DLC-s pályák, egyből benne voltak, pl: TDM-ben, DOM-ban is.
Nem a későbbiekben megérkező dlc-k után kerültek bele.
No mindegy, így emlékszem.
De itt nem is ez a gyakorlati lényeg.
Hanem, hogy mire jó az Onslaught, ha pályái semmiben nincsenek benne?
Ezekből kinézem, hogy a későbbiekben sem lesz.
Amatőrök. -
-
Demetrios
csendes tag
Annak mi értelme volt, hogy az Onslaught DLC pályái, egyéb mod-okban nem érhetőek el?
Csak és kizárólag az Onslaught "fül" alatt, mindenféle haszontalan "mix" mod-ban?
Kinek támadt ilyen "nagytudású" ötlete az IW-n belül? -
attos71
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Hát, igen! Az új pályán kívül más előrelépést én továbbra sem vettem észre játék közben...
...A menetek kezdetén a laggolás (pályafüggő: van ahol csak pár mp., de máshol meg egy percig is eltart...
) nálam továbbra is megmaradt, illetve van egy pálya -a neve most nem ugrik be- amin valamiért olyan sz@r, torz a hang, hogy az már leírhatatlan, ez sem akar változni, illetve csalókkal továbbra is találkoztam, a 'dogdög' maradt az elpusztíthatatlan kategóriában...stb...stb...stb... 
-
kribe
őstag
-
Kom-ancs
tag
Nekem is tölt egy 773MB-os valamit.
-
erdeitibor
tag
Jött frissítés, mit tartalmazhatott?
Esetleg jobb optimalizáltságot vagy csalók ellen valamit? -
attos71
tag
Valami frissítés megint töltődött le a játékhoz...
...lehetséges, hogy egy új pálya, a játékhoz, mert engem bedobott 1szer valami új pályára? 
-
@rglaaf
veterán
-
kribe
őstag
-
cashback
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
-
törölt tag
Ez a "nextgen" fur effekt? Olyan mintha megszabta volna azt a szerencsétlent a 220.

-
kribe
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ha magyart látok a lobbyban, meccs elején általában beírok a chatbe egy "hajrá magyarok"-at, hátha észreveszik...

-
kribe
őstag
Kezdek visszaszokni a COD-ra, ma találtam pár magyart is (Misi HUN és Bandi, köszi a játékot), volt pár jó meccsem ellenük, 24-4 és 37-6 a legjobbak, ha érdekel valakit, felteszem juh tubusra...

-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
bo2ben is voltak hasonlók, csak itt kapott egy clan wars funkciót a játék. szóval nem talált fel az iw semmilyen spanyol viaszt.

szerintem magával az elképzeléssel nincs gond, amit ki akartak hozni a játékból. a legnagyobb baj azzal van, hogy eltoszták az egészet. a fegyvereknél egész jó a balansz, bár az auto shitgun az ilyen játékokban még mindig a legnagyobb ostobaságok között van. az akimbo már nem op, viszont pár felszerelés/streak indokolatlanul erős lett.
sose értettem miért nem a jobb játékosokhoz igazítják a játékot? miért kellenek ilyen felesleges elemek? úgy legalább rákényszerülne a sok kis sipákoló hülyegyerek is, hogy megtanuljon jobban játszani.
a map készítő brigádot szerintem páros lábbal kellene kirúgni. kb abból áll az összes, hogy van egy-két könnyen védhető pont, ami campereknek is ideális, a többi részét a pályáknak pedig már túl sok helyről meg lehet közelíteni, így szinte kivédhetetlen a sok ostoba halál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BMW topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...A menetek kezdetén a laggolás (pályafüggő: van ahol csak pár mp., de máshol meg egy percig is eltart... 

...lehetséges, hogy egy új pálya, a játékhoz, mert engem bedobott 1szer valami új pályára?