Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Motaba78

addikt

Nekem tetszik a Mw2, az MW1-el még a mai napig játszok szervereken a megjelenése óta.

Ha össze kellene hasonlítani a kettő verziót, akkor azt mondanám, hogy a az Mw1 abból szempontból "jobban tetszik", hogy vannak dedikált szerverek, igaz van sok csaló is ,de nem érdekel, a játék a fontos nekem nem az hogy a tabellán az első legyek, rengeteg új pálya helyezhető alá ezzel növelve a változatosságot,

a mw2 inkább újdonságnak számít, új fegyok, megjelentek a színek a játékban, de sajna nincs lan, nincs dedikált szerver valószínű nem is lesznek új pályák sem.

Persze értem én, hogy valahogy próbálnak keresztbe tenni a "werziót" használó emberkéknek, de ezt meg lehetett volna oldani szerintem máshogy is pl. az elképzelésem szerint: marad az online regisztráció, és ha minden oké akkor feloldódik a lan és a dedikált szerver kereső funkció, így egy teljesen konfigurálható, időtálló játékot kapsz mint pl a mw1 esetében, nem pedig egy kiherélt verziót amit ráadásul ugyanúgy tud használni aki megvette, meg aki letöltötte.

Én még nem látom mit tudnak majd tenni, a weziót használó emberek ellen, de ha semmit akkor effektív minek vegye meg a játékot aki áldoz rá, ha letölti és ugyanott van.
    (nekem sem ez az első játék ami megvan origiba pl. crysis, crysis warhead, far cry 2, C&C3-Tiberium wars, C&C-Generals, COD-MW1, C&C-Red alert 3 stb.), de nekem is rosszul esik hogy semmilyen előnyöm nincs a werzióval szemben. :(((

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés