- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
Nekem tetszik a Mw2, az MW1-el még a mai napig játszok szervereken a megjelenése óta.
Ha össze kellene hasonlítani a kettő verziót, akkor azt mondanám, hogy a az Mw1 abból szempontból "jobban tetszik", hogy vannak dedikált szerverek, igaz van sok csaló is ,de nem érdekel, a játék a fontos nekem nem az hogy a tabellán az első legyek, rengeteg új pálya helyezhető alá ezzel növelve a változatosságot,
a mw2 inkább újdonságnak számít, új fegyok, megjelentek a színek a játékban, de sajna nincs lan, nincs dedikált szerver valószínű nem is lesznek új pályák sem.
Persze értem én, hogy valahogy próbálnak keresztbe tenni a "werziót" használó emberkéknek, de ezt meg lehetett volna oldani szerintem máshogy is pl. az elképzelésem szerint: marad az online regisztráció, és ha minden oké akkor feloldódik a lan és a dedikált szerver kereső funkció, így egy teljesen konfigurálható, időtálló játékot kapsz mint pl a mw1 esetében, nem pedig egy kiherélt verziót amit ráadásul ugyanúgy tud használni aki megvette, meg aki letöltötte.
Én még nem látom mit tudnak majd tenni, a weziót használó emberek ellen, de ha semmit akkor effektív minek vegye meg a játékot aki áldoz rá, ha letölti és ugyanott van.
(nekem sem ez az első játék ami megvan origiba pl. crysis, crysis warhead, far cry 2, C&C3-Tiberium wars, C&C-Generals, COD-MW1, C&C-Red alert 3 stb.), de nekem is rosszul esik hogy semmilyen előnyöm nincs a werzióval szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest