Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
Ja, és vettem egy új egeret, ugyanolyan típusút, mint volt, csak más mintájút.
A4Tech XL-750BF, de a vörös lángmintás helyett a "Snake" dizájnos lett. Eredetileg a zöld lángost szerettem volna, de ez volt éppen. Ez is jó, csak nem olyan vagány a megjelenése!Itt vannak egy képen!
A zöld ráadásul olyan frankó CoD4 zöld...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Sirandrish
legenda
válasz forceberg #11745 üzenetére
semmiképp sem nyomja olyan jól mint ahogy beharangozta magát vagy amekkora a szája...nem is hiányzik egy ilyen nagyszáju egyén a csapatba..ráadásul a teljesitménye sem egetrengető.
ami tetszett az a Backlot első kör..lőtt ő meg kiskavics 2-t2-t...nah erre beszól "látom te leszel az én emberem majd mi hozzuk a köröket"
erre beindultunk és sehol se volt...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz athomi #11753 üzenetére
jólvan..nekem már hozzá se kell tennem semmit ugylátom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #11754 üzenetére
lőtt ő meg kiskavics 2-t2-t...nah erre beszól "látom te leszel az én emberem majd mi hozzuk a köröket
De ez milyen csávó volt?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
forceberg
veterán
LOL! Ezt én nem is hallottam meg, úgy kickeltem volna, mint a szél!
Utána azt is benyögte, hogy látam, azért Ti nem úgy nyomjátok, mint az eddigi csapataim!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
athomi
veterán
Baromira nem szeretem a nagyképű csókákat és sztem nektek sem hiányozna.
-
forceberg
veterán
-
kavicssli
addikt
Tesómra X firen írjon már rá valaki hogy msnre jöjjön már fel! xD
THX"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
válasz forceberg #11757 üzenetére
mondta hogy mi azért jobbak vagyunk...hát ezt gondoltam mivel azt mondta hogy a másik csapatba ő játszik a legjobban
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Gergello
addikt
-
Boci_83
őstag
Hihetetlen milyen szánalom szar emberek vannak. Fent vagyok Fateer szerverén, és HUN Józsika néven egy tag nagyon ossza az észt rám hogy milyen wh-s vagyok. Az nem baj hogy kb 10 el volt több a killem mint a halálom, de ő rendületlenül kételkedik minden egyes estben amikor lelövöm, hogy aha, megy hihető, meg persze. Na de ugye őt meg alig lehet lelőni, meg van neki 40/8 as statja Erre mondom ne háborogjál már, mire ő, mit szólok be neki mikor azt sem tudom ki ő. Hát ő HUN Józsika a pro , a HUN klán lidere. Nem hallottam méga a HUN klánról...? Majd lefostam a bokámat!
Majd ezt kb 16x még leirta. Úgy felbaszta az agyam hogy hihetetlen. Mit nem képzel magáról néhány kocka a szg mögül, a boltban meg csókolommal köszön, és mikor megkérdezik mit kérsz kisfiam, elfelejti azt is hogy miért küldte az annya, pedig csak 2 dolgot kellett volna megjegyeznie...!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááá**********
-
Boci_83
őstag
Amúgy Hé hol van mindenki??
-
forceberg
veterán
Ez a JCSR ekkora egy gyík bagázs? Sajnos teleszemetelték a meccs topikját. Kérdezem én, lehet-e CB-sekkel reguláztatni ezt a műveletlen talajmenti IQ-val megáldott viselkedést?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
kavicssli
addikt
Na milyen volt a CB?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
NA neeee! Remélem WARoztok ezerrel hogy senki nincs a totyikban!
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #11779 üzenetére
jahj ne is mond...ma hatalmasat csalódtam.
Volt egy klán akinek még nálunk is rosszab eredményei voltak..ő mapjuk Crash ala mindenki ismeri és nem kérdezték a mi mapunkat ezért az BOG lett...ráadásul tényleg haltak ahogy kell...2 golyó és feküdt mind..és kikaptunk Ki-kap-tunkEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
forceberg
veterán
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #11780 üzenetére
De mi volt az oka?
Mostnézem hogy BOG 8-4???
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #11780 üzenetére
Biztos idegeseket lettetek az elején, és utána már nem ment. Velem ez szokott lenni mikor tudom hogy gyengébbek ellen játszok és mégsem megy.
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz athomi #11783 üzenetére
http://heg.clanwar.hu/
Am nézzétek meg a WAR alatti menüpontba hogy kikkel játszottak CB-n és akiket megvertek azokat mi is bepróbálhatnánk...Screenshot van a CBről?meglesném...
-
forceberg
veterán
-
kavicssli
addikt
válasz forceberg #11788 üzenetére
Dávid hogy játszott? gondolom ő volt a leggyengébb láncszem! Mostanába pedig baszogatom mert látom hogy nem egyszer olyan hülyeségeket csinál amit el sem hiszek!Utánna amikor leordítom a a fejét szinte megtáltosodik! Ne feledjük 12 éves....
Talán mert fiatal néha megy a feje után még akkor is amikor nem megy neki a játék...
De hát fiatalság bolondság
Screenshot van a meccsről?[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz forceberg #11788 üzenetére
CB-n kiderül, hogy a töketlenkedéseinket kihasználják... ehhez meg még annyit hogy szerintem még mindig a legnagyobb probléma az hogy nincs egy megbeszélt taktikánk 1 mapra sem! Szerintem első körben ezen kellene változtatni!
Kelle egy lineup 4 vagy 5 ember Vacant map betölt és megbeszélni hogy kinek mi a dolga hova menjen és mit csináljon...se több se kevesebb!Ha a line upból valaki hiányzik akkor a beugró csinálja azt amit eredetileg a line upból kiesett embernek kellett volna ha tetszik neki ha nem!
Szerintem hétvégén ezt kellene betanulni...! meg a saját mapunkat kellene gyakorolni és csak utánna WAR!
Ez az én véleményem kíváncsi vagyok a tietekre!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Ja meg így utoljára annyit, hogy pl amit korábban Andrish is emlegette hogy Top 100-as csapatok demoját lehetne nézegetni hogy pl Vacanton mit csinálnak hogyan csinálják a dolgokat ki hova megy mert ebből is csak tanulni lehet! Pl hétévégén mindenki letölt egy adott demot...TS-re felmegyünk egyszerre elinditja mindenki a demot és "közösen" megnézzük és ott már ki is lehet elemezni a dolgokat illetve meglehetne beszélni a taktikát...
Persze ehhez elsősorban az kellene hogy mindenki pozitivan álljon a dolgokhoz...
-
kavicssli
addikt
-
Gergello
addikt
válasz kavicssli #11791 üzenetére
Semmi extrát nem csinálnak elhiheted. Van egy játékstílusuk és azt játszák, nem rohangálnak össze-vissza. Olyan új dolgot úgyse fogsz látni...
A taktikát megbeszélni jó dolog, (vmikor szerintem is meg lehetne csinálni) de menet közben sokszor változtatni kéne.
Nálunk annyi baj (mélyrepüléseket, össze-vissza szaladgálásokat nem számítva), hogy más csapatokhoz képest nagyon lassan játszunk és ha a másik gyorsabb mint általában, akkor nem tudjuk lereagálni. -
Kavicsusz
tag
válasz Gergello #11793 üzenetére
Hát ja mert az előző WAR-on pl eléggé feljöttek a helihez ( Crash) azt csak azt néztük (főleg én) hogy most mi van? Amikor bementünk az A házba akkor leszedtek minket... Bog-on azt se mondtuk hogy hova gránátozzunk és hova füstöljünk+ azt se nagyon mondtuk hogy hova ki és mit nézzen. A Vacanton azt vettem észre hogy volt 3-4 kör hogy az A senki nem volt és így lehoztunk 1-2 kört.
Meg voltunk a másik szerón (A magyarok ellen) nem is pingeltem nem volt 100 fölött a pingem mint a saját szerón, ha nem 60-80ig volt a pingem
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
-
Boci_83
őstag
Ha valaki talált jó vacantos demót, plz ossza meg velem, mert amit én találtam, az elég giliszta, valami csipás gyerek szerencsétlenkedik, de kb mintha én csipáznék... az első 4 kört úgy bukták mint ahogy mi szoktuk, szóval ebből csak annyit láttam hogy nem rohannak be, de ez sem jó taktika...
-
Sirandrish
legenda
nah jónapot all
mi a zu errefele? ma nemigazán voltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nah és olyankor mi a büdös picsa van mikor két szerot így pingel?
az ok hogy az alsó német de ennyi kül kurvára nem szokott lenni
-
Kavicsusz
tag
Jó kis WAR volt ez a mai Köszönet Keflee, Forceberg
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elemlámpa, zseblámpa
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs