- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
válasz
BandiHUN #12449 üzenetére
Nem értem ezt a felfogást, hogy ha én magasabb szinten vagyok, akkor az alattam lévők mocskos csalók. El kell(ene) fogadni, hogy valaki jobban játszik nálunk. Erős példa(!) shroud pubg-ből átjön ide és lvl-1en szarrá ver mindenkit, akkor ő most csaló, mert a nagyszámú játékos kikapott tőle?
A nagyon látványosan csaló embereket meg reportolni kell, a gyanús vagy -a többihez képest- nagyon sok killel rendelkezőket meg boostingért kell reportolni, aztán vagy kapnak büntit vagy nem. Engem is jó párszor lecsalóztak meg reportoltak is, mert jobban játszottam náluk. Ez van.
Saját példa, hozzáteszem nem szoktam campelni. Bár az vicces, amikor a ponton csücsülsz és lecampereznek.Tegnap velem meg olyat csinált, hogy multi lobbyból kiléptem és nem a multinak a menüjébe dobott, hanem a warzone menüjébe.. érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest