- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #19125 üzenetére
Tegnap voltál eszemben, elkezdtem az AMAX -al foglalkozni, egész kellemes kis fruska, bár a pontosságra, recoil -ra még gyúrnom kell. Visszanézem majd, milyen setupot javasoltál, bár nekem még sok minden nincs nyitva, lévén tegnap nulláról indultam. AR -ből már csak ez nem gold.
FAL -t és FAMAS -t szerintem HC -n told, ott elképzelhető, hogy még élvezni is fogod. Nem annyira rusholós egyik sem, ellenben nagyon pontosak és erősek.
(#19126) kill_switch: Én is most érzem, hogy kezd laposodni a játékkedv, tartani kellene egy kis szünetet. A hátralévő fegyverek egy - két kivétellel már nem csábítanak goldozásra, a játék meg olyan, amilyen, az általad is említett két tényező miatt erősen csökkent a "fun factor" benne - legalábbis számomra. De azért még mindig jó kis levezetés ez a nap végén. -
kill_switch
senior tag
válasz
lowzor #19125 üzenetére
Én is így vagyok vele, de sajnos miután meglett a dama még jobban eluntam a játékot, most már nem nagyon van ami hajtson. Az obsidian nem tetszik, az emblémáknak meg végképp nem látom semmi értelmét, hogy farmolva legyenek. Hetek óta nem játszottam, úgy vagyok vele, hogy ha jön a kövi pass, akkor megyek. Ha nem jön, akkor meg nem megyek.
Lehetne több cucc a pass-okba, mert az a 100tier lemegy kb 2-3 hét alatt. Túl jelentőségteljes dolgokat úgy sem rakosgatnak bele, igazán duplázhatnák.Azt meg már rég elérte a játék, hogy ha nincs semmi ami hajtson, akkor inkább el sem indítom, mert úgy is a játék dönti el, hogy milyen meccseim lesznek, azért meg nincs kedvem játszani, hogy ropogjon a kezemben a controller az idegtől, mert órákon keresztül szivat a játék. A közösségről meg gondolom nem kell sokat mondanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ki milyen gépen kezdett?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Küszöbön az androidos PC-k
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest