Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
Acheron #18227 üzenetére
Realitás terén a HC sem sokkal jobb, mert ott is sokszor még egy 7.62-esből is több golyó kell valakibe, miközben a valóságban egy 9mm-es pisztolygolyó után sem ugrándozna vígan tovább.
Volt olyan amúgy, hogy lehívtam egy Cluster Strike-ot Shoot House-on és 5x egymás után megölt a játék, mert belefutottak a csapattársaim. Az ehhez hasonlók miatt hanyagolom a HC-t.
Az a baj, hogy baromságok a szabályai, killcam pl miért nincs? Mitől lesz úgy hardcore-abb, ha nincs killcam?
De a régi COD-okban is szinte minden HC szeró úgy működött, hogy a tk offolva volt, mert úgy jobb. Ha most is ilyen lenne, csak a HC-t nyomnám. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Acheron #18227 üzenetére
Én még mindig visszasírom a 4D1 HC módjait. Nem volt teamkill, spawn késleltetés, tényleg mindenki meghalt, amikor kellett. Kár hogy azt kinyírta az Activision. Azóta sehol se lőttem 72/0-ás statokat
Nekem amúgy HC-ban külön kedvencem mikor lövöm az ellenfelet, csapattárs meg beszalad elém. Majd én vagyok a hülye, mert hogy lelőttem.. LOL. Viszont ezen bosszúságok ellenére is ezerszer inkább ez, mint a sima Core.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #18227 üzenetére
Na csak azért mert függetlenül attól hogy ki hogy nyomja, az egyéni teljesítmény helyett most inkább azt akartam demonstrálni hogy a megfelelő setup nagyon sokat nyom a latban, nyilván a megfelelő fegyvert illetően. Ismerem az érzést, volt nekem is nagyon hosszú HC-s időszakom, tényleg idő kell ahhoz hogy az ember visszaszokjon. PKM-el dolgozz rá a lehető leggyorsabb ADS-re, + Mon.Supr., menni fog az.
(de komolyan, hol a realitás?)
Első szabály: azt meghagyjuk az Arma szerű/szintű szimulátoroknak. Ez egy Call of Duty, sose volt köze a realitáshoz, nem is lesz, de legalább nem is árkád mind egy CS:GO.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- CORSAIR K100 AIR
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest