Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bot1978 senior tag válasz  nanorambo

üzenetére nanorambo

üzenetéreNem értem miért nincs HC. Ha az alapjátékban választható, akkor felteszem két perc beszúrni a kódot Warzone-ba. 
 Vagy lehet, hogy ott is van, csak konzolból engedélyezni kell és páran tudják, hogyan kell és emiatt halok annyira gyorsan sokszor?Mondjuk pár dolgot nem tudok. Nem tudom mitől függ, hogy hány páncélt tesz a mellkasa elé. Van amikor csak egyet, de van amikor kettőt-hármat. Ha hármat kinyírtam és életben maradtam elvileg tudnék hívni helikoptert a 4-essel, tehát ugyanazzal, amivel ezt a páncélt beteszi, de nem történik semmi hiába nyomom. Aztán van az amikor tárat cserél és narancs lesz a célkereszt, ott sem látok semmi különbséget. Azt hittem az a HC, de ugyanúgy csak recseg amikor lövöm aztán kijön egy kék paca és ennyi, szalad tovább, aztán megöl. Visszanézem és ugyanolyan fegyverrel fele annyit lő belém, mint én belé és totál nem fejre és én mégis egyből meghalok, mintha nem lenne rajtam páncél. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest