Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
lowzor #15190 üzenetére
Warzone-ról van szó, ott 7db van 1 embernél, lőszeres dobozból 1 pillanat alatt újratöltöd. Tegnap nem győztem kerülgetni, Port-on vagy 5 suhant el mellettem, leraktam az egyik csávót de nem láttam rá utána és felhúzta magát és azzal a lendülettel persze RPG-vel ugrott rám és hiába raktam le megint de az RPG-t is benyeltem...
Sima multiban én is használtam az RPG-t, bedurrantottam vele a kempereknek meg SD-ben jó messziről kinyitni vele az ajtókat, meg kipucolja a proxikat/claymore-okat.
-
nanorambo
őstag
válasz
lowzor #15190 üzenetére
Én főként hc SD-t játszom, de egyre többen tolják only rpg-vel. De olyan szinten, hogy ha éppen három csapattársa van az ellenség mellett akkor is minden lelkiismeret nélkül elnyomja.
Azon már fel sem húzom magam amikor random belő vele egy ablakon és három embert leszed vele.
Rettentő noob dolog, de ősidők óta a cod része.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest