Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Vágyak
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Mi viselt meg ennyire?
(#8276) Csokishurka: Jah, néhanap és néhány pályán összefújja őket a szél, sajnos. Tegnap nekem is volt egy afférom, kétszer kiszedtem a legpofátlanabb ürgét, de túl sok halálba került, így amikor harmadszor is visszamászott, léptem a játékból. Néha rosszabbak, mint anno a cheaterek az MW2 -ben, lehetetlen helyeken tudnak egész játék alatt feküdni / gubbasztani.És ami a legrosszabb, amikor a játék a párosító rendszer miatt erősebb ellenfelek közé dob, nem egyszer kiderül, hogy az erősebb ellenfelek ilyen guznyadék kemperek, világi jó stattal...
(tisztelet a kivételnek, azért sok jó játékos is szaladgál a játékban - a statomon érzem)
De azért a HC -t én jobban élvezem, ezzel együtt is.
(#8268) GhostPetya: Dettó, bár a lányom már megjegyezte, hogy Apa sokszor nagyon csúnyán beszél este, amikor játszik (azóta próbálok rá figyelni)
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest