- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Kicsit másik véglet vagy szerintem, de mégis valamilyen szinten egyetértek. Alapból az M4, Grau, Kilo...stb. és társai ellen nekem sem volt bajom. Dobálják az OP kifejezést mindenre az emberek, de a fegyverek nagy része ellen lehetett bármit is csinálni. Nem baj az ha mindig van néhány fegyver ami jobb az átlagnál. Az SPR volt az első olyan fegyver amire én is azt mondtam, hogy nagyon túl lett tolva. Nem kellett az emberek fölé/elé lőni több száz méterre sem, halt mindenki egyből. Jelenleg pedig egyértelműen a Diamatti és a DMR elcseszi a játékot. Lehet itt jönni, a meg kell szokni, alkalmazkodni kell...stb. dumákkal de erre a két fegyverre ez nem igaz. Persze megoldás, hogy mindenki azzal megy, de ha ez az egyetlen ellenszer, akkor az milyen játék hogy 40 millió ember ugyan azzal a loadout-tal megy, mert semmi másnak nincs értelme? Pisztoly ~15 méteren belül azonnali halál, egy kattintással. A DMR meg 2-3 golyó bárhonnan, és fél másodperc alatt kidarálod belőle.
Szóval igenis ráfért a nerf, és remélem értelmesre is sikerül.A többi Cold War fegyver ellen nem tudom miért megy a rinya, mert egyáltalán nincsenek túltolva. Szerintem teljesen korrektül illesztették be a korábbi fegyverarzenálba. Vannak jobbak, és gyengébbek is, de ugyan ez igaz volt MW fegyverekre is korábban, és szerintem a két említett fegyvert leszámítva teljesen jó balanszban vannak a két széria fegyverei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest