Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Elkészült. Még matricázni kell.
Átnéztem a manualt és nem értem, hogy a megmaradt alkatrész hová kell?!
Ennyire nem lehetek béna
A verda
Ki lett próbálva.
Kemény felületen (parketta, járólap...) kissé hangos. A motornak van alaphangja, de a kerekeknek is a görgős futófelületnek köszönhetően. Szőnyegen elég csendes.
Fürge a gép, az irányítást még szokni kell, főleg, hogy elsőre rosszul tettem fel a kerekeket.
Van 2 R és kettő L jelölésű kerék. Gondoltam azonos betűk mennek egy oldalra.
Meg lett futtatva a kicsike, de a videókban látható oldalazó mozgást nem tudtam előhívni. Aztán látom a rajzot, hogy egy oldalon vegyesen vannak a kerekek.
Megcseréltem és.... lemerült...
Nem egészen 1 hete töltöttem fel az akksit és azóta nem volt bekapcsolva csak minimálisan, hogy lássam működik.
Aztán most. Kb 15 perces játék (nyüstöltem ide oda, jobbra, balra de akkor is) és kész.
Most töltőn van. Meglátjuk hogy alakul az akksi...
Minimális ütközésen túl vagyok, de nem esett le róla alkatrész.Építése jó, szerintem legó szintű. Megvolt minden alkatrésze...sőt...ahogy látjátok van plusz jócskán...
Matrica színeltérés kisebbnek tűnik a műanyag alapszíntől, mint legóéknál...
Arra kell figyelni építés során, hogy tengely, csap illesztésnél a piros nyilat figyelni kell, hogy hova megy, vagy min megy keresztül.Motorban vagy van valami difi, kuplung szerkezet, vagy 2 meghajtás van, nincs köztük direkt kapcsolat. Ha lefogom az első 2 kereket, attól a hátsók forognak). Oké lehet ilyen játék motoroknál ez sztenderd, csak nekem volt érdekes.
Ha az akksi magához tér és tovább bírja akkor egy egész jó vétel volt 19 rugóért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest