Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz sb #645 üzenetére

Elkészült. Még matricázni kell.
    Átnéztem a manualt és nem értem, hogy a megmaradt alkatrész hová kell?!
    Ennyire nem lehetek béna :N

A verda

Ki lett próbálva.
    Kemény felületen (parketta, járólap...) kissé hangos. A motornak van alaphangja, de a kerekeknek is a görgős futófelületnek köszönhetően. Szőnyegen elég csendes.
    Fürge a gép, az irányítást még szokni kell, főleg, hogy elsőre rosszul tettem fel a kerekeket.
    Van 2 R és kettő L jelölésű kerék. Gondoltam azonos betűk mennek egy oldalra.
    Meg lett futtatva a kicsike, de a videókban látható oldalazó mozgást nem tudtam előhívni. Aztán látom a rajzot, hogy egy oldalon vegyesen vannak a kerekek.
    Megcseréltem és.... lemerült...
    Nem egészen 1 hete töltöttem fel az akksit és azóta nem volt bekapcsolva csak minimálisan, hogy lássam működik.
    Aztán most. Kb 15 perces játék (nyüstöltem ide oda, jobbra, balra de akkor is) és kész.
    Most töltőn van. Meglátjuk hogy alakul az akksi...
    Minimális ütközésen túl vagyok, de nem esett le róla alkatrész.

Építése jó, szerintem legó szintű. Megvolt minden alkatrésze...sőt...ahogy látjátok van plusz jócskán...
    Matrica színeltérés kisebbnek tűnik a műanyag alapszíntől, mint legóéknál...
    Arra kell figyelni építés során, hogy tengely, csap illesztésnél a piros nyilat figyelni kell, hogy hova megy, vagy min megy keresztül.

Motorban vagy van valami difi, kuplung szerkezet, vagy 2 meghajtás van, nincs köztük direkt kapcsolat. Ha lefogom az első 2 kereket, attól a hátsók forognak). Oké lehet ilyen játék motoroknál ez sztenderd, csak nekem volt érdekes.

Ha az akksi magához tér és tovább bírja akkor egy egész jó vétel volt 19 rugóért.

Új hozzászólás Aktív témák