Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Nekem igazán nagy bajom a másolattal sincs, bár korábban írtam, hogy azokat lehet nem kellene.
De ha a fórum szabályzatával nem ütközik, tőlem mehet.
Csak az ne legyen, hogy megvesz valaki egy ilyet, vagy már vett, bemutatja, hogy milyen, és neki van esve, hogy de ez "lopott", meg ilyenek.
Bár pl itt van ez, na most erre mit lehet mondani? Ugyan az, csak nem az a minőség. Még a képek is ahogy nézem az eredetiek.
Ennél pl. ez férne nekem bele a keretembe, az eredeti drága számomra, de ötletem sincs milyen lehet minőségben. Így inkább hagyom is, és maradok a kis SP szettek méretnél. Na meg hely ügyileg is jobb az.
Egyébként az is simán lehet, hogy apának meg vannak a nagy Technic kocsik, a gyerek meg azért sír, mert azzal játszana. Én pl. akkor inkább megrendelem így jóval olcsóbban, ha tudni lehet, hogy elfogadható minőség, és úgymond nem kár érte.Szóval szerintem mehessen az 1-1 másolat is. Anyagi kárunk úgymond nincs belőle, max megtudjuk azok milyen minőségek. Aztán úgy is mindenki eldönti, hogy melyiket választja.
Ez pl. itt már van annyi változtatás benne, hogy ne lehessen 1-1-ben másolatnak mondani. Tesómnak pl. meg van az eredeti orchidea, lehet idén megkapja mellé a sárga virágos változatot.
Most névnapra pl. ezekből kap pár darabot, amiknek fekete a háttere.MOC téma.
pl. megveszem kompletten a szettet, még mindig ott a lehetőség, hogy ha nagyon tetszik, stb, megvegyem az eredeti összerakásit is, és akkor támogatom így utólag az eredeti alkotót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Call of Duty: Warzone
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest