- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
E logika mentén, már kifejtettem a véleményemet a leendő szabályokkal kapcsolatban egy korábbi hozzászólásomban #37 , nekem is hasonló a meglátásom/véleményem a gyártókról. Akkor már egyszer parkoló pályára tettük a témát.
A Porsche RSR nem tetszik a gyári kiadásban, viszont láttam belőle nagyon klassz módosított modelleket. A GT3-ról megjelenéskor nem is értesültem, mások voltak a prioritások akkoriban..viszont akár még egy jobb minőségű másolat formájában is összeraknám (a jelenkori ~400e Ft-os ára már jócskán a rablás kategória nálam), annak ellenére, hogy ütközik az elveimmel, de a Porsche, mint márka szerelmese vagyok én is. A Lambóra a mai napig csorgatom a nyálamat, de megvárom a McLaren-t, hátha valami kultúrált, nekem tetsző modellel jönnek ki Legóék, de azt sem fogom megvenni premierkor, majd megajándékozom magamat vele 2025 Karácsonyára is
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest