- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is konkrétan erre írtam, hanem hogy Karma megjegyezte, hogy már egy ideje ide jár kérdésekkel. Meg mellesleg mikor az ember tök ideg mert valami nem akar menni, akkor bizony simán lehet kérdés az is, hogy mi az a májkrém
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..
Egyébként ebből a szempontból igazad van. -
Egy kicsit cellpeti védelmében elmondanám, hogy vannak "érdekes" dolgok a mi egyetemünkön.. Én ugyan gépész szakra járok, de elképzelhetőnek tartom, hogy náluk sem jobb a helyzet. Konkrétan a tanárok fele szarik rá, hogy tanítani is kellene, követelni persze tudnak. A semmiből meg te sem tudod megtanulni. Abban egyetértünk, hogy a gyakorlás a legjobb tanulás, csak ahhoz legalább egyszer nem árt ha látod, hogy mit kell csinálnod, mert anélkül nehéz..
Az meg elmond valamit, hogy az infósok sorra jönnek át gépésznek.. én mondjuk pont a fordítottján gondolkodom, mert a gépészettől már hányni tudnék, és rohadtul nem érdekel az egész, nameg szép túlcsúszóként lassan a gatyám rámegy, hogy ha be akarom fejezni ezt a szartNade off vége..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged