- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is konkrétan erre írtam, hanem hogy Karma megjegyezte, hogy már egy ideje ide jár kérdésekkel. Meg mellesleg mikor az ember tök ideg mert valami nem akar menni, akkor bizony simán lehet kérdés az is, hogy mi az a májkrém
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..
Egyébként ebből a szempontból igazad van. -
Egy kicsit cellpeti védelmében elmondanám, hogy vannak "érdekes" dolgok a mi egyetemünkön.. Én ugyan gépész szakra járok, de elképzelhetőnek tartom, hogy náluk sem jobb a helyzet. Konkrétan a tanárok fele szarik rá, hogy tanítani is kellene, követelni persze tudnak. A semmiből meg te sem tudod megtanulni. Abban egyetértünk, hogy a gyakorlás a legjobb tanulás, csak ahhoz legalább egyszer nem árt ha látod, hogy mit kell csinálnod, mert anélkül nehéz..
Az meg elmond valamit, hogy az infósok sorra jönnek át gépésznek.. én mondjuk pont a fordítottján gondolkodom, mert a gépészettől már hányni tudnék, és rohadtul nem érdekel az egész, nameg szép túlcsúszóként lassan a gatyám rámegy, hogy ha be akarom fejezni ezt a szartNade off vége..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó bontatlan, új iPhone 16 PRO MAX 256GB Fekete Titán
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 440 G8, 14" FHD IPS, I5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest