- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Segítség kellene egy feladat megoldására.
Mátrix kiírása!
Olyan porogramot kell készíteni.mely a képernyő 21 sorszor 21 oszlopos területén csillagkarakter felhasználásával megjelentet:
1, Egy keresztet a 11.sor és 11.oszlop feltöltésével
2, A főátlót ( bal felső sorokból a jobb alsóba menőt)
3, A mellékátlót (a másik átlót)
4, Egyszerre mindkét átlót, azaz egy x-et
Kezdőként Számomra ez teljesen érthetetlen. Valaki aki jártasabb ezen a területen, ötlete.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
Nem találtam semmi értelmes könyvet, leírást ami érthetően magyarázná a c-programozás alapjait. Mindegyik általam olvasott forrás eléggé számomra érthetetlenül fogalmaz. Tud valaki valami általa is használt könyvet, irományt ajánlani ezen a területen? Alap c- olvasmányra gondolok.
-
törölt tag
válasz
DrojDtroll #5086 üzenetére
Én pl a különböző parancsokra értem. printf-Console.WriteLine-stb.. ezekre értem, hogy nem ugyanaz, vagy igen? Meg nem tudom miért a C.B-ot erőltetik, amikor a V.S-is ingyenes.
-
törölt tag
Sziasztok.
Jelentkeztem egy programozói suliba, ahol a c-kezdő nyelvhez a CodeBlocksot ajánlják. Idáig én a Visual Studioval gyakoroltam, a C#-pot. Akkor ezekszerint kezdhetek előről mindent? Újra elkezdeni tanulni a különböző parancsokat stb? -
törölt tag
Sziasztok.
Letöltöttem a Visual Studio 2012-tőt. Olyan kérdésem lenne, hogyan tudom beállítani így:A Visual Studio elindításakor tegyük a következőt:
1. Tools menü -> Settings
2. A Basic Settings helyett válasszuk az Expert Settings beállítást!
Nem találom, hol tudom beállítani. Nekem tools menü-options van, viszont itt nem található ez a beállítás.
Reiter István
C# programozás
lépésről lépésre , ennek a könyvnek az alapján szeretném kipróbálni. Igaz itt 2010-programot használ, lehet hogy csak abban kell?
Remélem valamennyire érthető voltam, köszi a segítséget. -
törölt tag
Köszönöm mindenkinek az infót.
-
törölt tag
Nagy különbség van a Code Blocks és a Visual Studio között, programozást tekintve? Vagy a mit mondjuk a visuallal elkészítenek, az lehetséges code blockkal is?
-
törölt tag
Sziasztok.
Code Blocks programot kezdtem használni. Abban kérnék segítséget, hogyan lehet az elkészült program futatását jelző ablakban megjelenő szöveg nagyitását megoldani? Mert eléggé picik valamiért, és ezáltal olvashatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest