- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer
tag
Köszi a segitséget srácok, de a Visual Studio 2006ba nincs ilyen hogy continue csak step into, step over, stb, ilyenek vannak amik hatására előugrik a dissasembly
a 2008 meg valamiért le sem akarja compilolni a forráskódomat (szürke a gomb). Vasárnap megyek vissza koliba majd elsírom a nyügömet valami okostojásnak.
Azért thx még1x... -
Dealer
tag
Semmit sem akarok azzal a dissasemblyvel csinálni hát épp ezaz! De mégis állandóan oda lép be bármit csinálok.
Tegyük fel hogy a programom nem az elvárt ereményt dobja ki. Figyeltetni akarom a változókat és sorrol sorra végigmenni a programon a debug programmal hogy rájöjjek hol csináltam ökörséget.
De most akkor mit hogy csináljak hogy békén hagyjon ez az assembly ablak, és hogy lépésről lépésre tudjam figyelni a programot mikor mit csinál. Kb úgy mint a borland féle turbo C debuggere... -
Dealer
tag
válasz
Sk8erPeter #1753 üzenetére
Nekem konkrétan ez a Disassembly nem fekszik! Ehez még elég kezdő vagyok tudom, és engem teljesen bezavar. Csak sejtem hogy miaz, és hogy mire való. Állandóan valami source pathot akar tőlem kérni ahogy lépek tovább a programban. Másik problémám hogy nemtudok rendesen változókat figyeltetni vele, hozzá adom watchokat de semmi hatás. Szóval úgyahogy van semmi értelmeset nemtudok vele csinálni
-
Dealer
tag
Hali! Tudnátok linkelni nekem valami értelmes tutorialt hogy hogyan lehet profin debuggolni c+ progit Visual Studio 2008 vagy 2006-ban? Eddig a sima Borland TC-hez voltam hozzászokva ott teljesen egyértelmü volt hogy mit is csinálok de ezen a VS-en nemtudok kiigazodni
...
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged