- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
buherton #6163 üzenetére
Ez a coding style vagy coding rules az NI LabWindows CVI-ban programozott GUI-s projekthez kell (rémisztően csak C-ben lehet használni ezt a GUI-s frameworköt). Én eddig a neten mindenhol azt olvasom és azt tanították nekem, hogy a globális változó egy nagy programban már szigorúan kerülendő (itt már nem 8 bites microcontroller a cél HW), jelenleg ahova kellene az már egy nagy program, tele káosszal már sajnos. Valamint ELTE IK C/C++ gyakorlaton instant évismétlés járt a go to és continue használatért, és értettem hogy miért, miután egyszer valaha valami tele go to-zott programot kellett debugolnom, és visszafejtenem. Fenntarthatatlan és karbantarthatatlan lesz a program tőle.
Az Ericsson-os codechekker az Windwos 10-en is életre kelthető? Ez a CVI fordító és IDE csak Windows 10-en megy, ebben megy a napi munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest