- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"bar sokan azt valljak, hogy egy fuggveny ne legyen hosszabb X sornal, de ez szerintem butasag"
Ezt csak azert mondod, mert meg nem kellett olyan fuggvenyeket kibogoznod, amikor tobb ezer sor hosszuak voltak, bennuk tobbszorosen egymasba agyazott switchekkel, ami azt eredmenyezi, hogy a "hol vagyok a kodban?" kerdesre a valaszt tobb perces scrollozgatas adja meg.
Igazabol ha egy fuggveny kezd hosszu lenni (mittomen, tobb, mint szaz soros), akkor erdemes eltoprengeni azon, hogy nem lenne-e erdemes megis szetszedni. Erre persze lehet az is a valasz, hogy "nem", de azert toprengeni erdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest