- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Szőkecica #2382 üzenetére
Könyörgöm, használjátok már a "Programkód" gombot kód bemásolásakor, arra való, hogy ne egy okádék legyen a hozzászólásban, hanem valami átláthatónak tűnő kód...
Kódodat kijelölöd, majd megnyomod a Programkód gombot, voilá, máris átláthatóbb.
Ha nagyon nem megy, ott van a Pastebin is.Nem csak rád vonatkozik, de nagyon zavaró, hogy ennyien másoltok be ide formázás nélküli kódokat, utólag a topic és a konkrét kódok olvashatatlanok lesznek.
Legalábbis én ilyenkor úgy vagyok vele, hogy meg sem próbálom megérteni a kódot (akár segítségkérés, akár válasz), van jobb dolgom is.
Ne vegye senki bántásnak, inkább jótanács+kérés. -
Pcmagicnet
csendes tag
válasz
Szőkecica #2382 üzenetére
Köszi. siker. Köszönöm mindenkinek a segítséget és bocsi hogy ilyen későn válaszolok de nem voltam itthon egy darabig.
Még egy olyan kérdésem lenne hogy tud-e valaki ajánlani C tanulásához valami jó tutorialt, vagy doksit, vagy jegyzeteket vagy bármit, amiből teljesen az elejétől meg tudnám tanulni a C-t. Ami tényleg értelmesen, részletesen elmagyaráz meg leír mindent.
BRIAN W. KERNIGHAN – DENNIS M. RITCHIE könyve megvan, amiből el is kezdtem már tanulni, de már az elején ad olyan feladatokat, amit előtte nem magyaráz el, és azt sem értem hogy mit kellene vagy hogy csinálni.
Ezért szeretnék egy olyan könyvet vagy az is jó ha valamilyen egyetemi jegyzete megvan valakinek amiből tanult, ami értelmesen elmagyaráz meg illusztrál átláthatóan mindent.
Így is a függvényhívások értékátadására magamtól kellett rájönnöm, de még mindig nem tudok normális függvényeket írni. Pl: a visszatérési érték típus konverziója nem sikerült, és nem értem hogy miért. A tömbök kezelését sem írja le rendesen a könyv. Az a baj hogy nem illusztrálják így nehéz vizuálisan elképzelni, hogy hogyis tárolódnak az adatok a tömbben.
Meg sok minden van még amit nem értek és, nagyon szeretném megtanulni. Eddig amit tanultam html, css, javascript, php, mysql. Szeretnék egy komoly nyelvet megtanulni (főleg a PIC programozáshoz)ezért választottam a C-t. Aztán majd később C++.
Ha tudtok segítsetek.Előre is köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest