Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No, végre összeállt a dolog. Miután végiggondoltam, rájöttem h. nem is kell nekem végiglépkedni a stringen, felesleges az egész while cucc bele, mert az már másnak a feladata, hogy akkor is üres stringet adjon vissza, ha space, tab van benne, nekem csak simán üres stringet kell keresnem. Beírva valamit a test[] mögé, frankón eldönti, hogy mi a helyzet. Szóval szerintem jó így.
#include <stdio.h>
int main ()
{
char test[]="";
strIsEmpty(test);
return 0;
}
int strIsEmpty(const char *str)
{
if(!*str || !str){
printf("A string ures\n");
return 1;
}
printf("Nem ures a string\n");
} -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, while-nál kimaradt, a pointerrel meg kezdek valamit. Az óra végén csak egy fordításra volt időm, akkor nem adott hibát, de végtelen ciklus volt, mert rossz feltételt írtam a whilehoz. Per pill itt sem tudom lefuttatni, mert nem tudok átlépni a linuxra egy fontos feltöltés miatt, aztán itt a w7 x64-en csak a cygwin van fent, de az meg amit lefordít, az exe hiányol egy nem létező 64 bites dll-t a cygwinből. Van más alternatíva, de nem akarok win alatt progni, majd holnap megcsinálom Mint alatt, csak bedobtam a félkész kódot, hogy kb. mi a terv.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi