- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Villamosmérnökire járok és van programozásunk, C-ben programozunk. (vagyis eddig órákon csak tábláról való másolás ment) Nem nagyon értek sokmindent, és igazából annyira nagyon nem is érdekel (ha annyira érdekelne mondjuk mérnökinfóra mentem volna), viszont van néhány féléves feladatunk, melyek közül 1-et kell megcsinálnunk és megmutatni a tanárnak.
Én azt a feladatot választottam, hogy meg kell írnom a saját strcmp függvényemet. Mind ezt úgy, hogy argv, argc--ból kell vennie a két string-et, nem használhatunk scanf-t.Valaki aki nagyon ért hozzá, tudna mutatni egy példát erre a dologra egy kis magyarázattal?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs