Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Lottószámokat szeretnék beolvasni egy szövegfájlból. A számok 5 db oszlopban vannak megadva. A következő dolgokra szeretnék választ kapni:
-hogyan válasszam szét az oszlopokat? Jelenleg tabulátorral vannak tagolva, de ezt nyilván lehet bármilyen egyéb karakterre módosítani: szóköz, vessző, pontosvessző, stb.
-meddig olvassam a fájlt? Tegyek a végére valamilyen fájlvége jelet? Pl. -1 megfelelne? Van más konvenció erre?
-milyen módon lehet a számokat szépen beolvasni? Régebben készítettem egy hasonló programot és abban úgy oldottam meg, hogy beolvasott a progi egy teljes sort, aztán szétdarabolta a tartalmát. Nagyjából ilyen formában: "szöveg1";"szöveg2";"szöveg3";"szöveg4"endline - egy ilyen sort beolvasott egy elegendően nagy tömbbe, majd ráküldtem egy daraboló függvényt, ami pontosvesszőkig olvasta be a tartalmat és szétdobálta megfelelő változókba a "szövegeket". Mivel az egyetemen a laborvezetőm semmilyen érdemi kommentárt nem fűzött a dologhoz, fogalmam sincs, hogy ez mennyire számított elegáns vagy jó megoldásnak... az összkép tulajdonképpen megvolt (Legyen Ön Is Milliomos játék), és így ennyi.Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Projektor topic
- bambano: Bambanő háza tája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest