Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bedobva a fordítóba, már rögtön a bool után hiányol valamit.
Ha jól értem:
bool isempty(char *s) - itt az *s lesz az a string, amit vizsgálunk.char *p; -csinál egy pointert. De ez most mutat valamire? Vagy csak üres tömb?
for (p=s; *p; ++p) - itt a kezdőérték mi? A p megkapja az s elemeit? A feltétel meg az hogy amíg van eleme, és addig a ++p lépteti az elemeket?
if (*p != ' ' && *p != '\t') - itt a space és a tab vizsgálat van, ez tiszta.
Hogyan tudnám összehozni a dolgot mondjuk egy scanf-el? Az argv dolog szerintem itt nm jó, mert annak alapból az első eleme a file neve. A t. tanárúr nem szereti a scanfet, de kipróbálni jó lenne.
Régen volt a C, lua-ban csináltam pár dolgot az elmúlt 2 évben, az sokkal egyszerűbbnek tűnik egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest