Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nem tudom mire gondolt shev7, de en kb igy csinalnam:
eloszor papirra lerajzolnam a nem determinisztikus automatat (NFA). ebbol lehet ekvivalens determinisztikusat csinalni (DFA), mivel a DFA es NFA ereje ugyanakkora. ez kicsit maceras, de meg lehet csinalni. ha ez megvan akkor az atmeneti fuggvenyt valami ertelmes adatstrukturaba rakod, es onnan mar csak szimulalod a DFA-t.
ha nem volt meg formalis nyelvek es automatak tantargyad akkor vagy kitalalsz valamilyen sajat modszert, vagy valahol elolvasod mik a fenti dolgok (DFA es NFA a legegyszerubb modell, ugyhogy a tankonyvek elejen szok lenni)Én viszonylag egyszerű megoldásra gondoltam, hogy ellenőrizgetem, hogy megfelel-e a reguláris kifejezéseknek
ezzel csak az a gond, hogy nem olyan egyszeru mint hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- 3DMark Vantage eredmények
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest