- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát nem tudom, oktatnak érdekes dolgokat
Mondjuk production kódot még nem írtam/láttam sima C-ben, lehet hogy tényleg van ilyen konvenció.De nem esküdnék meg rá. Nemrég láttam, hogy valahol a BME-n is goto-val tanítják a Pascalt!
Akkora lett a fejem hogy csak na...Egyébként az, hogy végigiterálsz a tömbön, még nem jelenti azt, hogy iterátorral dolgoznál. Az iterátor egy objektum-orientált minta. Röviden: ahelyett, hogy ismerned kéne a tömb/lista/stream/kismacska belső szerkezetét, és ezt figyelembe véve temérdek kódot generálnál, kérsz a kollekciótól egy iterátort, egy általános interfészt megvalósító objektumot, aminek ilyen műveletei vannak tipikusan: hasNext(), next(), removeCurrent(), satöbbi. Így szerkezettől független kódot tudsz írni

A szempontod egyébként jogos, de most hogy leírtam az előző blokkot leesett, hogy igazából miért is jobb kézzel átadni a hosszt kívülről: ezzel egységesen lehet kezelni a fix méretű és a heapen lévő tömböket is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk production kódot még nem írtam/láttam sima C-ben, lehet hogy tényleg van ilyen konvenció.
Akkora lett a fejem hogy csak na...