- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #1435 üzenetére
Hát nem tudom, oktatnak érdekes dolgokat
Mondjuk production kódot még nem írtam/láttam sima C-ben, lehet hogy tényleg van ilyen konvenció.
De nem esküdnék meg rá. Nemrég láttam, hogy valahol a BME-n is goto-val tanítják a Pascalt!
Akkora lett a fejem hogy csak na...
Egyébként az, hogy végigiterálsz a tömbön, még nem jelenti azt, hogy iterátorral dolgoznál. Az iterátor egy objektum-orientált minta. Röviden: ahelyett, hogy ismerned kéne a tömb/lista/stream/kismacska belső szerkezetét, és ezt figyelembe véve temérdek kódot generálnál, kérsz a kollekciótól egy iterátort, egy általános interfészt megvalósító objektumot, aminek ilyen műveletei vannak tipikusan: hasNext(), next(), removeCurrent(), satöbbi. Így szerkezettől független kódot tudsz írni
A szempontod egyébként jogos, de most hogy leírtam az előző blokkot leesett, hogy igazából miért is jobb kézzel átadni a hosszt kívülről: ezzel egységesen lehet kezelni a fix méretű és a heapen lévő tömböket is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Macska topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest