Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
válasz
Jester01
üzenetére
Hi!
Igen egyenlőre tényleg 3 processznak van helye, mert most csak tesztelem. De ettől függetlenül is, csak kettőt nyit meg! Az fgets előtt megnézem, hogy létezik-e fájl, és hogy üres-e? Azt tény, hogy azt nem tudom hogy lehet megnézni, hogy üres-e egy sor, vagy hogy az egész megvan-e, de ha te tudod, akkor elmondhatnád
Az OpenProcess elvileg NULL-t ad vissza. Legalábbis én azért gondolom, mert ha nem lenne NULL akkor nem teljesülne ez a feltétel : if (phandle==NULL) createproc(proc_data[i].proc_name,i,proc_data); De teljesül mert ha bezárom, akkor megnyitja megint a process-t, tehát teljesülnie kell,nem? A while(1) cilusbanpedig csak elfelejtettem átírni a current-et i-re.
De már kijavítottam. De ettől függetlenül azt nem mondtad meg, hogy miért csak kettő process nyílik meg és nem több?
Vagy ez lehet ezek a hibák miatt? A CloseHandle-es részt nem igazán értem hogy mire gondoltál. Sajnos ezeket a handleket meg a createprocess-t nem teljesen vágom, hogy hogyan műkődnek. Ezért is kértem segítséget 
Kampi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- OpenWRT topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az OpenProcess elvileg NULL-t ad vissza. Legalábbis én azért gondolom, mert ha nem lenne NULL akkor nem teljesülne ez a feltétel : if (phandle==NULL) createproc(proc_data[i].proc_name,i,proc_data); De teljesül mert ha bezárom, akkor megnyitja megint a process-t, tehát teljesülnie kell,nem? A while(1) cilusbanpedig csak elfelejtettem átírni a current-et i-re.
De már kijavítottam. De ettől függetlenül azt nem mondtad meg, hogy miért csak kettő process nyílik meg és nem több?