- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampi_
csendes tag
válasz
Jester01 #1086 üzenetére
Hi!
Igen egyenlőre tényleg 3 processznak van helye, mert most csak tesztelem. De ettől függetlenül is, csak kettőt nyit meg! Az fgets előtt megnézem, hogy létezik-e fájl, és hogy üres-e? Azt tény, hogy azt nem tudom hogy lehet megnézni, hogy üres-e egy sor, vagy hogy az egész megvan-e, de ha te tudod, akkor elmondhatnád
Az OpenProcess elvileg NULL-t ad vissza. Legalábbis én azért gondolom, mert ha nem lenne NULL akkor nem teljesülne ez a feltétel : if (phandle==NULL) createproc(proc_data[i].proc_name,i,proc_data); De teljesül mert ha bezárom, akkor megnyitja megint a process-t, tehát teljesülnie kell,nem? A while(1) cilusbanpedig csak elfelejtettem átírni a current-et i-re.
De már kijavítottam. De ettől függetlenül azt nem mondtad meg, hogy miért csak kettő process nyílik meg és nem több?
Vagy ez lehet ezek a hibák miatt? A CloseHandle-es részt nem igazán értem hogy mire gondoltál. Sajnos ezeket a handleket meg a createprocess-t nem teljesen vágom, hogy hogyan műkődnek. Ezért is kértem segítséget
Kampi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest