- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sets
csendes tag
Üdv
Adott egy játék amihez tegnap adtak ki patch-et. Nos azóta ezt dobja a gép mikor indítanám: wtfhiba A hiba nem egyedi, láttam hogy sokan panaszkodnak miatta, mégse lett kijavítva ma. A support-tól kaptam egy programot ami elméletileg letöröl minden a játékkal kapcsolatos dolgot a gépről, nos az pedig be crashel szóval nem tudom mennyire igaz. Emberileg már mindent megpróbáltam, reinstall, driver frissítések, net framework legújabb verzió, teljes hozzáférés a fájlhoz, tűzfal kivétel, visual c++ 2005,2008 is van fent. A kérdéses fájl kiterjesztése .dat.
Valakinek van valami ötlete hogy milyen program megléte, vagy nem léte okozhatja a problémát? Win 7 Ultimate 64 bitem van
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest