- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hátha valamelyik segít:
[link]
[link]
[link]
[link]
stb.(#1796) Davs : ja igen, akkor előbb félreértettem a kérdésedet, sejtettem, hogy valami nem tiszta.
[link]
Igen, itt van, amit írtál:"void QStandardItemModel::setItem ( int row, int column, QStandardItem * item )
Sets the item for the given row and column to item. The model takes ownership of the item. If necessary, the row count and column count are increased to fit the item. The previous item at the given location (if there was one) is deleted."
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tulajdonképpen mi az oka, hogy nem keresel egy erre való célprogramot?
Nem értem, miért nem jó neked akár a Total Commanderben lévő, beépített kereső... (Alt+F7)
Vagy csak "ujjgyakorlatnak" szánod, fel szeretnéd eleveníteni a tudásodat, ilyen ambíciók vezérelnek?============
(#1793) Davs : nem tudom, mennyiben volt segítség, de szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi Redmi 12C 3/64GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest