Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
-
jattila48
aktív tag
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, a legtöbb hibát már orvosoltam amit írtál
Csak nincs időm és így próbálok gyakorolni, hogy mindig bele-bele írok a programba, mindig elfelejtem az X+1 karaktert lefoglalni, most lefoglaltam 1-el jobban néz ki de nem az igazi 
Azért akarok ebbe programozni mert itt van az érettségi mindjárt, és én mindig C-ben programoztam, később lehet áttérek de most nem akarok kockáztatni
Amúgy eddig is amit gyakoroltam mindig így csináltam, ezeket ismerem elég alap tudom de nem tudok mit tenni, de amúgy a rendszámhoz visszatérve, elég egyszerű be kellene tudnia olvasni, de valamiért már az elején el megy mert az első integereket sem akarja beolvasniAmatőr hibát vétettem

Legelsőnek véletlen nem ovlastam hanem írtam a fájl-t ezért a forrás fájl teljesen üres volt
Most már egészen pofás de nem az igazi mert a rendszám első fele char az jó de utána nem nagyon -
D®. GeNy@
aktív tag
Szia!
Igen, tehát amikor indul az *.exe vagy *.bat file, akkor a keretprogramnak 2x TAB-ot és végül egy entert kellene küldenie.
Holnap de. áttanulmányozom a linkedet, aztán ha kérdés merülne fel (és miért ne merülne
) akkor újból a segítségedet/teket szeretném majd kérni!Előre is köszönöm!

Üdv,
Norbi
-
ArchElf
addikt
Azért éri el, mert ugyanabból az osztályból hívod. A private nem azt jelenti, hogy csak abban az objektumban, hanem hogy ugyanabban az osztályban (az oszályból generált bármely objektumban) elérhető csak a változó/függvény/objektum/stb. így a friend teljesen felesleges is...
AE
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak nincs időm és így próbálok gyakorolni, hogy mindig bele-bele írok a programba, mindig elfelejtem az X+1 karaktert lefoglalni, most lefoglaltam 1-el jobban néz ki de nem az igazi

) akkor újból a segítségedet/teket szeretném majd kérni!