- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Arra gondoltam, hogy ha nem kimondottan házifeladat, vagy valami kötelező feladat, amit kizárólag C++-ban kell megoldani, akkor pl. ez a feladat, hogy file-t másoljunk, plusz könytár struktúrát kezeljünk, dátumokat belekeverve megoldható C++-ban is, de míg ott lehet, hogy 100 sornyi kódja lesz (10 órányi kódolással, debugolással), ezt VB.NET-ben pl. 10 sornyi kóddal (1 órányi kódolás, debug) meg lehet oldani.
Szeretem a C++-t, ha a helyén kezeljük, pl. mobil eszközökre, videókártyákra programot fejleszteni, digitális jel feldolgozásához a mai napig csak C++-t lehet használni.
Sok olyan dolog van, amit csak C++-al lehet megoldani.
De sok olyan probléma van, amire a C++-nál sokkal egyszerűbb programnyelvek léteznek.
A magasabb szintűt pedig úgy értettem, hogy a C++ szinte gépi kódra fordul, azaz gépközeli alacsony szintű nyelv. Delphi, VB pedig magas szintű, mert csak egy köztes nyelvi rétegre fordulnak, de pont ez miatt nem kell pl. memóriát magadnak kezelned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest