- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
dobragab #2941 üzenetére
Egy kicsit vegyél vissza az arcodból! "Szerintem itt a return a ciklus közepéből semmivel sem jobb mint a break (egyik sem struktúrált megoldás)" idézted tőlem. Az itt szócska talán elkerülte a figyelmedet. Én azt írtam, hogy van ahol jó a break (persze nem mindenhol), te meg azt mondod, hogy mindig van jobb megoldás. A példában jobbnak tartom, mint ezt a függvényhívás megoldást. Jelen esetben a fv. hívás maga túlságosan költséges az elvégzett feladathoz képest. Nem kell ide keverni olyan nyilvánvaló eseteket, ahol nincs létjogosultsága a break-nek, mert nem erről volt szó. Kezdünk elkanyarodni az eredeti kérdéstől. Fölösleges lenne most itt RAII-vel meg mélyebb C++ és OOP koncepciókkal dobálódzni. Nem ez volt a kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest