- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
dobragab #2941 üzenetére
Egy kicsit vegyél vissza az arcodból! "Szerintem itt a return a ciklus közepéből semmivel sem jobb mint a break (egyik sem struktúrált megoldás)" idézted tőlem. Az itt szócska talán elkerülte a figyelmedet. Én azt írtam, hogy van ahol jó a break (persze nem mindenhol), te meg azt mondod, hogy mindig van jobb megoldás. A példában jobbnak tartom, mint ezt a függvényhívás megoldást. Jelen esetben a fv. hívás maga túlságosan költséges az elvégzett feladathoz képest. Nem kell ide keverni olyan nyilvánvaló eseteket, ahol nincs létjogosultsága a break-nek, mert nem erről volt szó. Kezdünk elkanyarodni az eredeti kérdéstől. Fölösleges lenne most itt RAII-vel meg mélyebb C++ és OOP koncepciókkal dobálódzni. Nem ez volt a kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest