- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
caddie
csendes tag
válasz
FehérHolló #177 üzenetére
Ha megnezted volna amit irtam, akkor latszik, hogy en egy konkret eseten irtam le az algoritmus mukodeset, nem altalanossagban...
Olvasol egy sor adatot (n db olvasas egy ciklusban), pont EOF elott er veget az olvasasi sorozat. Az ellenorzes ebben az esetben termesztesen azt mondja, hogy meg nincs EOF, igy elkezded a kovetkezo (n db) olvasast: Az elso adat olvasasakor EOF jon, de te sehol nem ellenorzod, hanem haladsz szepen tovabb es beolvasol n-1 db tovabbi 'adatot' es amikor megtetted csak akkor ellenorzol EOF-ot ujra.
Tovabbra sem ertem ugyanakkor, hogy mi a terminalo feltetele a String::restore() rekurziv hivassorozatnak. A restore ismet es ismet meghivja onmagat...
Azt sem ertem, hogy miert nevezted el a String osztalyodat Stringnek? A standard ugyanis definial egy std::string -et, rendkivul megteveszto!!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motoros topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest