Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Második félév van, persze lehet, hogy a kolléga keresztféléves? Egyébként übergáz ez a feladatkiírás. Magyar nyelvű osztály és metódusnevek? Ez most komoly? Az egyik még ékezetes is
! Statikus változó, amikor ennek baromira nincs így értelme? Azért könyörgöm, elég egyszerű kitalálni normális feladatot staticra... Meg ugye elég szájbarágós is az egész. Azon meg már csak röhögnöm kell, hogy egy db. nyúlfarknyi osztályhoz is UML diagrammot kérnek.
Az uccsó SzomszedKeres fv. viszont értelmetlenül van leírva...Egyébként poéból megírtam a feladatot 8 perc alatt. A legtöbb időm azzal ment el, hogy nem értettem miért parázik a fordító, ha minden fv. elé odaírom a láthatóságot.
(túl sok java és c# kódot írtam mostanság)
Egyébként pedig ha ez télleg proginf (remélem nem az), akkor eléggé csalódtam benne. Mi ennél jóval faszább szintre jutottunk el egy félév alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hardcore café
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az uccsó SzomszedKeres fv. viszont értelmetlenül van leírva...